Goran Bare: “Spreman sam na borbu za sina!”

Pjevač Goran Bare u novom broju Storyja eksklizivno priča kako je prekinuo s drugom suprugom Tamarom, ponovno se zaljubio i odlučio izgraditi dubok odnos sa svojim 14-godišnjim Miranom.

Vinkovački roker Goran Bare odlučio je zaključiti svoju borbu s dugogodišnjom ovisnošću, okrenuti novu stranicu u životu i svojem sinu Miranu vratiti oca kojeg četrnaestogodišnjak nikada nije imao. Ekskluzivno za Story progovara kako to planira učiniti, kakve su mu ambicije kada je o glazbenoj karijeri riječ te postoji li već u njegovu životu žena koja će mu vratiti vjeru u ljubav.

Story: Nakon što je vaša supruga Mirjana preminula od predoziranja heroinom, vjenčali ste se s Tamarom, za koju ste izjavljivali da vam je vratila vjeru u život i ljubav, a sada se pojavljuju spekulacije da više niste zajedno, je li to istina?
-Da, razišli smo se. Nismo se još službeno razveli jer ona ne želi potpisati potrebne papire, ali radim na tome i svakako ću inzistirati na razvodu. Za mene je to bila velika pogreška – oženio sam je iz čistog poštovanja jer je bila uz mene kad mi je bilo teško, a to nije razlog za brak. To nikako nije bila ljubav.

Preporučujemo