Ivan Čupić: Ženi smeta kad nisam kod kuće

Rukometaš Ivan Čupić otkriva kako je vrlo mlad stupio u brak s voljenom Nerom, priča o njihovu odnosu i odgoju kćeri Barbare

Visok je samo 178 centimetara i među nižima je u našoj rukometnoj reprezentaciji, ali brojem zabijenih golova došao je do samog vrha liste najboljih strijelaca. Iako je nakon bizarne nesreće u kojoj je ostao bez prsta u očima mnogih bio otpisan, Ivan Čupić svojom je ustrajnošću i trudom svima dokazao suprotno, a to je da mu ozljeda nije pomrsila planove. Uz rukomet, u njegovu životu prvo mjesto zauzima obitelj: kći Barbara i supruga Nera, s kojom je od srednjoškolskih dana. Nje­gove su mu djevojke bile i najveća podrška na Svjetskom rukometnom prvenstvu, ali i u teškim trenucima života. U intervjuu za Story Iv­a­n prvi put otvoreno govori o rukometu, svome braku i voljenoj kćerkici.

001a7

Neizbrisive uspomene
“Moja ljubavna priča započela je u srednjoj školi na rukometnoj utakmici”, kaže Čupić

Story: Mnogi su vas proglasili najvećim iznen­a­đ­enjem nedavno održanog Rukometnog prvenstva. No vi ste već dvije godine u reprezentaciji. Kako to da se do sada niste isticali?
-Imao sam tu sreću da sam na ovom prvenstvu uistinu bio u formi, sve mi se poklopilo i super mi je išlo. No najvažnije mi je da smo mi kao m­omčad pobjeđivali, a to što sam ja zabio malo više golova, doista nije važno.

Preporučujemo