Svoju losanđelesku vilu na Hollywood Hillsu glumac Goran Višnjić i njegova lijepa supruga Ivana pretvorili su u pravu božićnu bajku u kojoj beskrajno uživaju sa svojim voljenim sinčićem Tinom koji ih je, otkako je ušao u njihov život, potpuno promijenio. Predblagdansko raspoloženje već danima vlada u domu našeg najpoznatijega glumca Gorana Višnjića. I dok se njegova supruga Ivana brine da njihova lijepa losanđeleska vila na Hollywood Hillsu zablista novim svečarskim ruhom, da zasvijetle božićne lampice, te smišlja kakvim će sve domaćim delicijama ukrasiti njihovu trpezu u Badnjoj noći, njihov sinčić, 20-mjeseci star Tin Višnjić, po cijele dane jurca po kući s omiljenom crvenom kapicom na glavi, onakvom kakvu nosi pravi Djed Božićnjak. Kućom neprestano odzvanja radosni dječji smijeh, a u veseloj jurnjavi po kući Tinu su omiljeno društvo psi Bugsy i Luigi te mačke Rico i Momo.

Goran Višnjić: “Želimo imati još djece”
Story 

Čarobni trenuci Vrijeme blagdana dobilo je posebnu vrijednost za Gorana i Ivanu otkako su postali roditelji - Tin je odmalena okružen životinjama. I obožava ih. Najviše se mazi s Bugsyjem, kao da zna da je on već star pa je jako nježan prema njemu, dok se s Lu­i­gijem igra, ali i svađa, kao s mlađim bratom. Jako voli mačke, ali nas više čudi to što naše mačke jako vole njega. Mačke su inače poznate po tome da baš i ne vole djecu, ali Rico i Momo su iznimno nježni s Tinom i uvi­jek mu se dođu javiti u igraonicu. On im baca loptice, smije se i uživa - otkriva Ivana Viš­njić koja se sa suprugom i sinčićem nedavno vratila s trotjednog putovanja iz Litve, gdje je Goran, doznajemo, snimao film ‘Miss Irena’s Children’, redatelja Johna Kenta Harrisona, a u kojem glavnu ulogu tumači glumica Anna Paquin. Ona glumi Poljakinju Irenu Sandler, socijalnu radnicu koja je uhićena u Drugom svjetskom ratu zbog toga što je spasila oko dvije tisuće židovske djece tako što ih je izvukla iz varšavskoga geta, a Goran Višnjić glumi njezina supruga, židova Stefana Ka­minskog. Gorana se, priča nam glumac, jako dojmila Riga jer je riječ o prelijepom gradu sa starim srednjovjekovnim središtem. Ondje je, kaže, iznimno hladno, ali je snimanje teklo odlično. Ekipa je bila sjajna.

Goran Višnjić: “Želimo imati još djece”
Story 

Tatino zlato “Tin obožava automobile i za volanom može provesti sate”, priča holivudska velika zvijezda - Svako ti snimanje zbog nečeg posebnog ostane u glavi. Na ovom je filmu to bilo snimanje scene u kojoj je sudjelovalo tristo djece! Iznimno je teška i mučna scena u kojoj Ge­stapo i vojnici s njemačkim ovčarima, koji reže i laju, tjeraju židovsku djecu, koja su izvučena iz sirotišta u Varšavi, u vlak za koncentracijski logor. Svi smo se na snimanju naježili i nije mi bilo ni­malo teško odglumiti kako se moj lik osjeća kada vidi taj stravičan prizor - otkriva Goran.

Goran Višnjić: “Želimo imati još djece”
Story 

Blagdansko toplo jutro Na dan Božića sretna obitelj prvo u krevetu otvara darove Cijeli razgovor, zajedno sa svim fotografijama potražite u novom broju magazina Story.

Napisala Sandra Njavro Snimila Tatijana Suljić-Shoan, Copyright©Story