Voditeljica ‘Trenutka istine’ otkrila je da se, radeći ovaj posao, osjeća kao Alisa u zemlji čudesa, a budući da radi i kao scenarist emisije, prošle se godine najela kikirikija. “Kad bi mi ponestalo dosjetki, samo bi mi se od grickanja ponovno upreg­nule moždane vijuge,” našalila se Jasna i dodala kako se nada da će se iduće godine barem na neko vrijeme posvetiti poslovima iza kamere. Kao najsretniji trenutak prema kojem će pamtiti godinu, bez razmišljanja je izdvojila onaj kada je njezina kćerkica Kimi prvi put izgovorila riječ ‘mama’ i to ugledavši njezine fotografije u Storyjevu beautyju. Story: Gdje i s kime ćete dočekati 2009. godinu? - Kažu da će godina biti onakva kako je započneš, pa ću se potruditi da u nju uđem opušteno, svakako s dečkom, ali ne znam još točno gdje će to biti. To ću odlučiti u pos­ljednji trenutak. Prema dosadašnjem iskus­tvu, što sam više planirala dočeke, to sam se lo­šije provela. Sada ništa ne planiram, pa što bude, bit će. Naposljetku, neću se buniti ni ako Novu dočekam kod kuće. Kimi će zaspati oko deset sati, a dečko i ja ćemo si pustiti maraton Cassavetesa koji nas čeka već mjesecima.

Nova godina Jasne Nanut
Story 

Haljine na fotografijama Linea Exclusive; nakit Hot Stuff; naočale Oliver i Max Mara, Optika Zebra; stola Krznarija Dvoravić; cipele Giuseppe Zanotti, Re Artu; haljina (natjecateljica) I-Blues; sat Diesel; cipele Alberto Guardiani

Story: Nosite li u silvestarskoj noći crvenorublje za sreću? - Ako tada bude čisto, svakako. To mi je baš zgodan običaj. Story: Pamtite li najluđi doček Nove godine i po čemu je bio poseban? - Ne pamtim. Ako se i dogodio, valjda je to bilo tako davno da sam već zaboravila. Prošlu Novu godinu dočekala sam s dečkom i Kimi u planinskoj kućici u Gorskom kotaru, uz TV i kamin. Nimalo ludo, ali svakako vrlo udobno. Story: Kakva je za vas bila 2008.? - Najljepša dosad jer sam prisustvovala preobrazbi svoje kćeri iz male štruce kruha u curicu najljepših očiju na svijetu. Story: Što biste, pak, najradije čim prije zaboravili? - Kiminu prvu temperaturu. Mislila sam da će umrijeti, kao i ja zajedno s njom. Od tada sam u stalnom strahu od sljedeće temperature. Općenito, nisam znala što je strah dok nisam dobila dijete.

Nova godina Jasne Nanut
Story 

Za doček joj je jedino važno da bude u društvu svojih najmilijih

Story: Koje su vaše želje za nadolazeću godinu? - Uz ‘Trenutak istine’, ide još i jedan projekt iza kamere. Privatno, zdravlje, sreća i financijsko blagostanje za mene i moje bližnje. Također, želim ponovno naučiti voziti.

Sve najljepše želi vam vaš Story

Napisala Mirela Bartolić Snimili Mare Milin, Šime Eškinja, Tomislav Dolenec, Marko Grubišić asistenti Boris Perković, Dejan Kutić Styling Petar Trbović, Marko Grubnić, Grgo Zečić i Robert Sever Šminka Jelena Meštrović, Ana Rajić, Saša Joković Frizure salon Ruža, Danijela Pušeljić i Mile Santini za Glamour, Diva Stil Studio Modeli: Martin Kolaj, Mario Franković, Enes Muratagić, Sandra Agency Popis prodavaonica: Boudoir, Radićeva 25; Illegale, Radićeva 11; Karla, Vlaška 65, City Centar Varteks, Trg bana J. Jelačića 8; Heruc Galeria, Ilica 26; Boris Pavlin, Radićeva 3; Re Artu, Frankopanska 3 i Importanne Galleria; The Core, Gundulićeva 9; Arts Bijoux, Nicolas Concept Sore i Prevedello Centar Kaptol; Papillon, Račkoga 11; Millenium, Radićeva 7; Linea Exclusive, Maksimirska 54; Hot Stuff, Importanne Galleria; Victor Concept, Kralja Držislava 10; Patrizia Pepe, Jurišićeva 2a; D & G, Frane Petrića 5; Diesel, Gundulićeva 5; Optika Zebra, Kačićeva 10; Matija Vuica, Gajeva 4; Krznarija Dvoravić, Dežmanov prolaz 4; Alberto Guardiani, Radićeva 18, Snimljeno: u prostorijama Tanigo design & decoration, tel: 01/4838-777, Muzeju Mimara, Stipić Interartu i Casinu Wettpunkt u Branimir Centru, čijim upravama najljepše zahvaljujemo