Nakon što se prije dvije godine na Perwoll FASHION.HR-u prvi put predstavio kao modni dizajner, Boris Banović pred svoj autorski brend 2B stavio je nove izazove. Kolekcija proljeće/ljeto 2016 nastavlja njegovati glamurozan i sofisticirani stil, po kojem su zapamćene i prethodne 2B kolekcije.

No, dok su se inspiracije za dosadašnji modni izričaj ovog brenda pronalazile na londonskoj modnoj sceni, u užurbanom životu američkih gradova te u ležernosti tropskih destinacija, najnovija kolekcija inspirirana je sedmom umjetnošću te 'La grande bellezza' temom; velika tema, velike misli, visoko društvo, visoki stil... Jasno je, stoga, da kolekciju čine muške i ženske odjevne kombinacije od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, najfinije izrade, namijenjene onima koji žele da u večernjim izlascima i posebnim prigodama budu primjećeni po svom nepogrešivom i istančanom ukusu. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća samosvjesnim muškarcima i ženama, koji se ne boje istaknuti svoj smisao za lijepo, dodatno naglašen detaljima.
Kolekcija je već sada dostupna na prodajnom mjestu 'Wedding City' u zagrebačkom West Gateu, a uskoro i na lokaciji u centru grada, kao i na www.borisbanovic.com Foto: Belizar Valić