Astaksantin je jedan od najsnažnijih prirodnih antioksidansa poznatih do danas. Laboratorijske usporedbe apsorpcije slobodnih radikala pokazuju da astaksantin ima 550 puta snažnije djelovanje od vitamina E i 10 puta snažnije djelovanje od beta-karotena. Astaksantin se preporučuje preventivno kod kroničnih i akutnih stanja svih vrsta upala. Pruža snažnu zaštitu od sunčevih opeklina i prijevremenog starenja te se smatra jednim od najvažnijih prirodnih anti-age sredstava koji djeluje iznutra sprečavajući oksidativni stres koji može dovesti do oštećenja stanica. Zaštitite se na vrijeme.
5 terapeutskih učinaka astaksantina za vašu ljepotu
Story 
Moćnom mikroalgom protiv oštećenja stanica Pridružite se brojnim oduševljenim korisnicama i na svojoj koži osjetite koliko moćno djeluje BiAstin. Čak je 5 dobrih razloga za odabir BiAstina:
  1. Djeluje kao prirodni anti-aging eliksir 2. Ima protuupalno djelovanje 3. Osigurava zaštitu stanica od oštećenja 4. Omogućava lakšu regeneracija tkiva i kože 5. Pruža brži oporavak kod oksidativnog stresa
Snaga prirodnog astaksantina  Osim vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa, originalna formula BiAstina sadrži 100% prirodni havajski astaksantin. Astaksantin je crveni pigment koji nastaje u biljkama i morskim mikroalgama (lat.Haematococcus pluvialis). BiAstin sadrži i beta-karoten te ulje šafranike. 12 mg čiste anti-aging zaštite iznutra Pripremite kožu na vrijeme i zaštitite se ovog ljeta protiv starenja snažnim prirodnim anti-aging dodacima prehrani i superhranom bogatom fitonutrijentima, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu čistog havajskog astaksantina iz BiAstina. Potražite BiAstin u svim bio&bio trgovinama i na web shopu koji dostavlja u cijelu Hrvatsku. | www.biobio.hr| 0800 246 246.