U veljači 2023. pop zvijezda Rihanna nastupit će na poluvremenu Super Bowla.

Riri je potvrdila vijest na svom službenom Instagram i Twitter računu nakon što je objavila fotografiju bejzbol lopte najavivši tako da će sljedeće godine nastupiti na NFL Super Finalu.

Podsjetimo, 14. veljače ove godine Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige i Kendrick Lamar te 50 Cent, a mnogi jedva čekaju da Rihanna konačno nastupi na Super Bowlu.

Finale jednog od najprestižnijih i najskupljih sportskih natjecanja u Sjedinjenim Američkim Državama, Super Bowl, održava se svake godine, a po tradiciji poluvrijeme ovog sportskog natjecanja rezervirano je za najveće svjetske zvijezde koje osiguravaju publiku uz ludu zabavu svojim nevjerojatnim nastupima.

Mnogim je zvijezdama velika čast što su odabrani i pozvani od strane organizatora da nastupe na ovom spektaklu, jer osim što imaju mogućnost da njihov nastup pogledaju milijuni ljudi, dobro zarade.

Rihanna će obilježiti Superbowl 2023. godine, no 2019. pjevačica je odbila nastupiti na ovom događaju.

Naime, Riri je odbila nastup na Super Bowlu 2019. solidarizirajući se s bivšim igračem američke Nacionalne nogometne lige (NFL) Colinom Kaepernickom koji je tada dobio otkaz u momčadi zbog klečanja tijekom intoniranja himne, zbog čega nije dobio novi angažman.

RIhanna će nastupiti na poluvremenu Super Bowla 2023.
Profimedia 

Mnogi s nestrpljenjem iščekuju Rihannin nastup na poznatom stadionu na kojem smo do sada gledali Madonnu, Beyonce, The Weeknd, Eminema, J.Lo, Shakiru, Lady Gagu, Justina Timberlakea, The Rolling Stonese i mnoge druge...

U galeriji pogledajte više fotografija slavne pjevačice s Barbadosa.

Profimedia Rihanna