Budućnost nitko ne može vidjeti, no da zavirimo u to kako će ona izgledati omogućuje nam umjetna inteligencija pa smo tako do sad imali prilike otkriti kako bi najmlađi članovi kraljevske obitelji princ George, princeza Charlotte i princ Louis trebali izgledati u odrasloj dobi.

Francuski novinari iz Paris Matcha sad su se odlučili još malo pozabaviti predviđanjem umjetne inteligencije pa su poželjeli provjeriti kakva će situacija biti u britanskoj kraljevskoj obitelji za 30 godina, odnosno 2054. godine.

Kraljevska obitelj
Profimedia 

Naravno, najviše su pozornosti privukle fotografije članova kraljevske obitelji, no tu je i priča o tome što im se dogodilo.

Prema predviđanju umjetne inteligencije, princ William je zaista postao kralj, no 2049. je abdicirao i na tronu sad sjedi njegov sin princ George.

Kralj George VII. okrunjen je 2050. što je njegovu mamu Kate Middleton učinilo Kraljicom Majkom.

Druga velika novost je da se princ Harry, u ovoj verziji budućnosti, vratio u Veliku Britaniju, ali bez Meghan Markle koja ga je ostavila da bi se udala za američkog senator koji je postao predsjednik.

Osim starije verzije lijepe Kate koja pomalo podsjeća na kraljicu Elizabetu, zamišljena Harryjeva fotografija privukla je najviše pozornosti budući da na njoj princ ima puno više kose nego sad. Inače, sve fotografije možete pogledati ovdje.

Francuzi su iskoristili priliku da, barem u ovoj zamišljenoj budućnosti, povrate svoju povezanost s kraljevskom krvlju pa se tako princeza Charlotte 2046. godine udaje za ‘princa’ Gastona Louisa Antoine Mariea d’Orleansa, inače rođenog 2009. koji je potomak francuske kraljevske linije.

Više obiteljskih fotografija princa Harryja i princa Williama pogledajte u galeriji:

Profimedia Princ William i princ Harry s obiteljima