AH, SANTORINI Domaća voditeljica ni tamo nije prošla nezapaženo

Voditeljica Jelena Glišić ne krije da voli putovati, a na svom Instagramu sa svojim pratiteljima često podijeli kakvu crticu s novih destinacija. Ovaj put njezino odredište je suncem okupana Grčka

Grčki otok Santorini izgleda čarobno, a još je čarobniji kad njime prošeće Jelena Glišić u cvjetnoj haljini, do poda dugoj, koja se upravo komentira na njezinim društvenim mrežama – u pozitivnom smislu, naravno. Izgledala je doista atraktivno dok se, sa šeširićem na glavi, spuštala niz kamene stube, a ispred nje je pucao prekrasan pogled na gradić.

Mirna Maras Batinić i Jelena Glišić uživale u novoj hair & make up oazi

Jelenina kolegica Zlata Muck Sušec primijetila da se Jelenina plava torbica savršeno stopila s bojom krovova po kojoj je ovaj pitoreskni gradić prepoznatljiv. ‘Imas torbu boje krovića!’, napisala je Jeleni u komentarima.

Jelena nije otkrila skriva li se iza fotoobjektiva njezin dečko, lošinjski poduzetnik Krešimir Lešić, ali dobro je poznato da s njim najviše voli putovati.

Kad nije na putovanjima, Jelena Glišić marljivo studira i polako privodi kraju studij financija i prava na jednom našem visokom učilištu.

Foto: Instagram

G. A.

Jelena Glišić zna što (i kako) nose najpopularnije trendseterice

Preporučujemo