AH, SANTORINI Domaća voditeljica ni tamo nije prošla nezapaženo

Voditeljica Jelena Glišić ne krije da voli putovati, a na svom Instagramu sa svojim pratiteljima često podijeli kakvu crticu s novih destinacija. Ovaj put njezino odredište je suncem okupana Grčka

Grčki otok Santorini izgleda čarobno, a još je čarobniji kad njime prošeće Jelena Glišić u cvjetnoj haljini, do poda dugoj, koja se upravo komentira na njezinim društvenim mrežama – u pozitivnom smislu, naravno. Izgledala je doista atraktivno dok se, sa šeširićem na glavi, spuštala niz kamene stube, a ispred nje je pucao prekrasan pogled na gradić.

MORSKE AVANTURE JELENE GLIŠIĆ Znamo zašto najviše voli skrivene uvale

Jelenina kolegica Zlata Muck Sušec primijetila da se Jelenina plava torbica savršeno stopila s bojom krovova po kojoj je ovaj pitoreskni gradić prepoznatljiv. ‘Imas torbu boje krovića!’, napisala je Jeleni u komentarima.

Jelena nije otkrila skriva li se iza fotoobjektiva njezin dečko, lošinjski poduzetnik Krešimir Lešić, ali dobro je poznato da s njim najviše voli putovati.

Kad nije na putovanjima, Jelena Glišić marljivo studira i polako privodi kraju studij financija i prava na jednom našem visokom učilištu.

Foto: Instagram

G. A.

BLAGO NJOJ Jelena Glišić na kratkom ali slatkom putovanju

Preporučujemo