Anu Bacinger javnost najčešće pamti u visokim potpeticama kako prolazi ulicama metropole, no mlada blogerica u slobodno vrijeme ipak preferira boravak u prirodi i planinarenje. Za razliku od većine ljudi koji se klone boravka na hladnoći, mlada blogerica uživa u početku zime i iskorištava sve njezine potencijale. 'Volim planinariti i skoro svaki vikend idem ili na Ivanščicu ili na neko manje brdo koje mi je zapravo kao lagana tura pored većih izazova. Zima mi ne predstavlja problem, nisam jako osjetljiva na hladnoću i zapravo više volim planinariti zimi nego ljeti', ispričala je Ana za Story.hr.

Autorica bloga Little Fashion Paradise na svom blogu piše pretežito o modi, no jedan dio bloga rezerviran je za putovanja na koja Ana rado odlazi. Iako do kraja godine nema isplanirana velika putovanja, nada se kako će za advent ipak otputovati s prijateljima izvan granica Hrvatske. 'Volim putovati u vrijeme adventa. Ove godine ću možda ići u Beč ili u opet u Budimpeštu kao i prošle godine. Drago mi je putovati u to doba godine, ali ne samo zbog adventa nego zbog pristupačnosti i zbog toga što najbolje od grada dobiješ u malo vremena', kaže simpatična blogerica.
Prošlo je osam godina otkad Ana svoju inspiraciju, iskustva i savjete dijeli sa svojim pratiteljima putem bloga. Iako je moda njezin glavni fokus, ova ambiciozna i uspješna Hrvatica svakodnevno sva svoja nova znanja i vrijeme uloženo u hobije rado uvrsti na stranice svog online carstva, a sigurni smo kako će barem poneke od vas potaknuti da pružite priliku zimskim danima na otvorenom i postanete bogatiji za još jedno životno iskustvo. Autor: A.S. Foto: Instagram