U povodu proslave 15. rođendana No. 1 celebrity brenda, časopisa Story, priređen je Kreativni natječaj Story Urban Make Over Powered by Toyota u kojem su čitateljice časopisa Story od 12. do 18. svibnja glasovale za najbolji styling modnih blogerica – Ane Bacinger, Sonje Dvornik i Isabelle Rakonić, osmišljen u suradnji s vodećim domaćim dizajnerima i 'borile' se za ulaznicu na party Story Hall of Fame. Ukratko, glasom za najbolji styling do pozivnice za party godine – Story Hall of Fame!

Najviše je glasova osvojila blogerica Ana Bacinger, za koju je glasovala i Tihana Čavlović iz Zagreba odgovorivši i najkreativnije na pitanje Zašto baš ja trebam osvojiti pozivnicu za Hall of Fame? . Tako su pobjednica-blogerica i pobjednica-čitateljica zasjale na najglamuroznijem crvenom tepihu na koji ih je dovezao automobil Toyota CH-R HYBRID.

Moram priznati da sam bila iznenađena nakon što sam primila telefonski poziv o pobjedi na natječaju jer sam imala jaku konkurenciju i sve djevojke su imale fantastične stylinge. No, očito je presudila famozna večernja haljina neon žute boje s potpisom dizajnerskog dvojca eNVy room koja je zbilja stvorena za crveni tepih i bitno događanje poput Story Hall of Fame-a. Sam event je divan i jako glamurozan, osjećala sam se fantastično u njihovoj haljini... Bilo mi je jako drago što sam imala prilike upoznati čitateljicu Tihanu koja je glasala za mene i osvojila vožnju Toyotinom limuzinom do eventa. U Toyoti smo se dobro napričale, a na Story Hall of Fame-u odlično zabavile,“ poručila je blogerica Ana Bacinger.

Toyota Hrvatska i časopis Story pobrinuli su se za kraljevski tretman dama na Story Hall of Fame-u – vožnja ekskluzivnom limuzinom Toyota CH-R HYBRID , VIP doček na red carpetu, fotoshooting u stilu pravih holivudskih diva i zabavljanje na zvjezdanom partiju za koji se svake godine traži pozivnica više...

Ana Bacinger zasjala u Toyoti na crvenom tepihu Story Hall of Famea
Story 
Ana Bacinger
Ana Bacinger zasjala u Toyoti na crvenom tepihu Story Hall of Famea
Story 
Mirela Strakoš, marketing & pr specialist za Toyota Hrvatska, Ana Bacinger i Tihana Čavlović
Ana Bacinger zasjala u Toyoti na crvenom tepihu Story Hall of Famea
Story 
Ana Bacinger
Ana Bacinger zasjala u Toyoti na crvenom tepihu Story Hall of Famea
Story 
Ana Bacinger i Tihana Čavlović

Foto: Story