Dok uvježbava koreorafiju, tekst i trenira svoj glas za nastup u predzadnjoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato', glumica Ana Gruica razmišlja i o partyju godine koji je u pripremi. Riječ je o Story Hall of Fameu, do kojeg je ostalo svega osam dana. Stoga je glumica krenula o potragu za idealnom haljinom u kojoj će se pojaviti na crvenom tepihu. Uz mnoge, isprobala je i vatreno crvenu s potpisom domaćeg dizajnera Ivice Skoke, čije kreacije rado bira već godinama. "Skokino i moje prijateljstvo će uskoro doživjeti punoljetnost. Kad sam 2000. godine predstavljala Hrvatsku na izboru za Miss, upoznala sam tog mladog i talentiranog dizajnera. Imala sam samo 17 godina i čudila sam se kako se tako mlad čovjek dobro snalazi u modnim vodama, poput pravog profesionalca. Od tada nas veže neraskidivo prijateljstvo i suradnja. Svaku njegovu kolekciju pratim s posebnom pažnjom, a od kada sam ponovno došla živjeti u Zagreb, upravo njemu povjeravam brigu o mojim stajlinzima, posebice za ekskluzivne i svečane prigode", kazala nam je Ana koja je ovu njegovu crvenu haljinu nosila i u jednoj od emisija 'Tvoje lice zvuči poznato'. "Njegove sam kreacije zapravo nosila u nekoliko emisija. To su glamurozne i svevremenske haljine. Ova crvena je tako romantična, a tako vatrena i seksi. Iako baš i nisam ljubiteljica crvene, samo me Ivica mogao nagovoriti na takav pokušaj. Zato mi je baš drago da je i zamijećen!", otkrila nam je Ana, kojoj crvena, vjerujemo da se slažete, pristaje sjajno!

I dok još uvijek razmišlja koju će kreaciju nositi na ovogodišnjem Story Hall of Fameu, koji će se 25. svibnja održati u Johann Francku na glavnom zagrebačkom trgu, iz arhive smo izvukli njezinu fotografiju s prošlogodišnjeg Storyjevog partyja. I tada je nosila dizajn Ivice Skoke, crnu haljinu od čipke u duhu starog Hollywooda, u kojoj je izgledala baš poput dive.
Jedva čekamo vidjeti novo Anino izdanje za najglamurozniji crveni tepih u Lijepoj našoj! Autor: J. S. Fotografije: Press, arhiv Storyja