Ana Ivanović i Bastian Scheweinsteiger ove zime trebali bi prvi puta postati roditelji. Španjolski mediji ekskluzivno prenose vijest o trudnoći tenisačice, navodeći kako par očekuje sina. Iako se o njezinoj trudnoći priča već mjesecima, par iz nepoznatih razloga u medijima nije o tome ništa otkrivao.

Osim informacije o trudnoći, španjolski mediji najavljuju da će Ivanović sina na svijet donijeti u veljači. Još se čeka službena potvrda Ane i Bastiana, koji su u bračnu luku uplovili u lipnju prošle godine nakon trogodišnje veze. Svoju vezu nisu skrivali, a vidljivo je kako par uživa u zajedničkom životu. Ako su pretpostavke točne, sinčić će biti točka na i još jednom uspješnom, slavnom ljubavnom odnosu.
Par žive na relaciji SAD – Velika Britanija dok u Njemačku vrlo rijetko odlaze. Kako strani mediji javljaju, par je krenuo s opremanjem svog prvog doma, navodno u iščekivanju proširenja obitelji. Priča o trudnoći krenula je upravo iz Chicaga gdje Bastian trenutno igra. Autor: A.S. Foto: Getty, arhiva Story.hr