Naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner radi punom parom. Baš pred ljeto, kada se većina priprema za godišnji odmor, ova 34-godišnjakinja sprema se za radno ljeto. Kako i sama kaže, ovo se neće ništa razlikovati od prijašnjih. Svaki slobodni trenutak rado će provesti sa sinom Darianom na njihovoj već tradicionalnoj destinaciji, otoku Pagu. "Nemam klasičan godišnji odmor jer je to meni najdinamičniji dio godine. Očekuje me puno koncerata, a sredinom lipnja odlazim u Monaco na veliko dobrotvorno događanje, koje podupire i princ Albert i veselim se što ću upoznati nove ljude. Ovog ljeta očekuje me i snimanje još jednog spota koji će biti nešto drugačiji od ostalih", rekla je Ana za Story.hr.  

Mozgamo 🎬💡😎 @vladokalember #radnisastanak #rucnerkalember #ljubav #zagreb #croatia

Objavu dijeli Ana Rucner (@anarucner)

Ana i njezin bivši suprug Vlado Kalember jedan su od rijetkih estradnih parova koji su uspjeli održati prijateljski odnos nakon razvoda. Poznato je da rado provode vrijeme zajedno u društvu njihovog 10-godišnjeg sina Dariana. "Vlado nas uvijek posjeti na Pagu i provede s Darianom dosta vremena, osobito kad sam ja odsutna zbog koncerata", kaže Ana i nadodaje: "Trenutno ne postoji ljubav u mom životu, fokusirana sam na svoj posao i na sina." Lijepa violončelistica često ističe koliko joj je vjera važna i da joj puno pomaže u životu, a sada je napravila glazbenu suradnju sa časnim sestrama. Naime, zajedno su snimile spot za pjesmu 'I will follow him', obradu iz filma 'Redovnice nastupaju' u Vrtovima lunskih maslina na Pagu pod drevnom starom maslinom starom 2000 godina.
Ana Rucner otkrila planove za ljeto i progovorila o ljubavi
Story 
Sama pjesma je posveta Isusu, a Ana je uoči snimanja spota izjavila: "Kad mi je teško i trebam utjehu, vjera je ta koja mi uvijek pomogne. Sjetila sam se te pjesme iz filma, dragi prijatelji su me povezali s časnom Elizabetom i njihovim Zborom časnih sestara milosrdnica iz župe Sv. Vinka Paulskog. Ideja im se svidjela i prvi put smo pjesmu zajedno izvele na koncertu u zagrebačkom HNK, a reakcije publike su bile toliko dobre da sam se odlučila snimiti i spot."  
  Autor: I.P. Foto: Jakov Baričić/Instagram