Ana Rucner: Veliko slavlje ne prolazi bez bivšeg supruga

Na pozornici zagrebačkog HNK sinoć se slavila glazba i 15 godina Anine ljubavi s violončelom. Uz kreativan program i Ana je obilježila petnaest godina svojeg umjetničkog rada i ljubavi prema glazbi, koja ju je odvela na mnoge najveće svjetske pozornice

Vlado Kalember, Anin bivši suprug, s puno ljubavi zapjevao je na koncertu koji puno znači majci njegovog sina Darjana. Pjesma nabijena emocijama mnoge je natjerala da se zapitaju postoji li još uvijek ljubav između Ane i Vlade, koji su razvedeni nekoliko godina. Ana je zablistala u kreaciji Juraja Zigmana.

Poznate osobe koje su se odlučile okušati u politici

U koncertu su uživali i Bojana Gregorić, dizajnerski duo Elfs, Goran Grgić, Jakov Sedlar i Almira Osmanović.

Dokumentarni film Jakova Sedlara o Aninih prvih 15 godina posjetiteljima je približio Anine prve nastupe i važne trenutke, uz snažnu poruku kako je uz puno rada i upornosti moguće ostvariti svoje snove. Pirati s Kariba zavladali su pozornicom u prvim glazbenim minutama, a poznate filmske skladbe i najveće Anine uspješnice obilježili su prvi dio koncerta. Sjajni Goran Karan zapjevao je „Eye of the tiger“, Danijela Pintarić predstavila romantičnu skladbu iz filma „Čarobnjak iz Oza“ , a posebno iznenađenje, pjevačka izvedba Ane Rucner i Vlade Kalembera ponukali su i gledatelje da zapjevaju uz drage goste.

 

 

 

Foto: Pixsell, Promo

Ana Rucner pokazala da prava ljubav nema kraj

Preporučujemo