Pjevačica i spisateljica Anđa Marić u zadnje je vrijeme itekako zaposlena i to je, kaže, čini iznimno sretnom i zadovoljnom. Jedan dječji roman kojeg je napisala već je na čitanju kod izdavača, a počela je pisati i treći. Mali predah od posla iskoristila je za bijeg iz države i posjet bratu, koji živi u Berlinu. 'Bilo je divno. Obišli smo sve muzeje, jako smo se lijepo proveli. Nakon Berlina, vratila sam se u Hrvatsku, a za tjedan dana planiram otputovati u Madrid, u posjet prijatelju', priča nam. Osim što piše dječje romane i putuje, Anđa je okupirana i studiranjem. Završava treću godinu na IPD centru za psihoterapeuta i veseli se što će jednog dana ona sama biti kvalificirana za pomoć drugim ljudima.

Berlin East Side Gallery 🍓💗 #noamobile #noaH10

Objavu dijeli andjamarics (@andjamarics)

'Kako sam imala problema, moj neurolog me poslao na terapiju, a terapeut mi je nakon nekog vremena predložio da upišem školu jer jednom kada sve ovo pobijedim, ljudi će htjeti ići kod nekog tko je bio na njihovom mjestu. Znam koliko je to meni pomoglo i kako sam si nakon terapije uspjela srediti nered u glavi', ispričala nam je.
Anđa Marić: Još ne hodam normalno, a vjeru u ljubav sam izgubila
Story 
Kada se ne bavi pisanjem ili učenjem, Anđa uživa u ulozi majke 13-godišnjeg sina Gašpera. 'Iako ima samo 13 godina, već je viši od mene. Oboje dobro podnosimo njegov pubertet, on je sjajno dijete koje nema pretjeranih mušica. Jako je sladak, još je zaigran, ne povlači se u sebe nimalo. Ne priča mi o svojim simpatijama i ima jako dobro društvo s kojim se kvalitetno zabavlja. Zadovoljan je, stalno negdje ide, ali to su dnevne varijante, noćni izlasci mu još nisu zanimljivi', dodala je. Osim što je progovorila o karijeri i obitelji,  40-godišnja Anđa se osvrnula i na svoje zdravlje. 'Otkrila sam uzrok svoje multiple skleroze. Liječnica mi je puno pomogla i prepisala pravu terapiju od koje mi je konačno bolje. Prošla sam teško razdoblje, jako sam smršavila, ali sada ide na bolje. Moram se fizički oporaviti i sanirati štetu nastalu godinama. Iako još ne hodam potpuno normalno, dobro mi je u glavi, nisam umorna, kao da mi je netko maknuo maglu. Idem na fizioterapije, treninge, puno hodam...optimistična sam', zaključila je.
Anđa Marić: Još ne hodam normalno, a vjeru u ljubav sam izgubila
Story 
Anđa Marić Za kraj razgovora, dotaknula se i ljubavi. Otkrila nam je kako u njezinom životu ima mjesta za novu ljubav, i to već duže vrijeme. 'Lako za mjesto, mjesto je već dulje vrijeme slobodno. Ali ljubavi nema na vidiku. Iskreno, izgubila sam vjeru da prava ljubav postoji. Ali, ne zamaram se s tim, fokusirana sam na druge stvari u životu i u njima nalazim zadovoljstvo', zaključila je.     Autor: M.D. Foto: Arhiva Story