Došlo je vrijeme da Alduk djevojka iskusi nove avanture izvan svečanih događanja. Imajući to na umu, dizajner Ivan Alduk kreirao je jednostavan, ali poseban komad odjeće koji će biti dijelom njezinih svakodnevnih modnih kombinacija. Nova limitirana kolekcija Alduk majica s printom idealan je komad za toplo vrijeme i ljeto koje je pred nama te se savršeno kombinira za dnevne i večernje prigode.

Bijela majica s tri različita printa od kojih svaki print predstavlja neke od najpopularnijih Alduk haljina iz aktualne i prošlih kolekcija koje su grafički dizajnirane s trodimenzionalnom cvjetnom pozadinom osvojit će i upotpuniti baš svaki stil.
Streetstyle kampanju snimao je naš poznati fotograf Šime Eškinja u središtu Zagreba dok mu je kao model ovoga puta pozirala radiovoditeljica, stand-up komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy. - Velika sam obožavateljica casual stila i majice s printom su mi vrlo često baza odjevne kombinacije. U "aldukice" sam se zaljubila na prvi pogled i vjerujem da će ta ljubav trajati jako dugo - izjavila je simpatična Andrea.   Fotografije: Story press