'Prvi put nakon šest godina otišli smo na neko putovanje – bez djece! Dugo smo to planirali, a ja sam oduvijek imala želju otići baš u Amsterdam, u kojem nikada nisam bila. Konačno smo ukrali malo vremena za sebe, ali isključivo stoga što smo imali direktan let iz Zagreba i ostali samo dvije noći', otkrila nam je simpatična Anja objašnjavajući kako je njihov 2,5-godišnji sin Ivor jako vezan za roditelje pa su do sada izbjegavali ostavljati ga bilo kome na čuvanje. 'Naše putovanje nije moglo proteći bez telefonskih razgovora i MMS-ova s mojim roditeljima, koji su besprijekorno brinuli o Ivoru i 5,5-godišnjem Jakovu. Tek kada smo sletjeli u glavni grad Nizozemske potpuno smo se oduševili i stvarno nam je bilo predivno – kao maturalac i medeni mjesec u jednom!' sa smijehom nam je ispričala popularna voditeljica.

Anja je detaljno isplanirala cijeli vikend u Amsterdamu tako da im je svaki trenutak bio ispunjen. Poput pravih turista posjetili su sve znamenitosti u gradu, opuštali se u šetnjama pitoresknim kanalima, uživali punim plućima u pogledu na grad s Eye Towera, oduševili se posjetom legendarnom Rijksmuseumu...

'Nakon skoro 6 godina braka po prvi smo put mogli doručkovati u miru, a da ne hranimo gladna dječja usta, no svejedno smo se k'o navijeni dizali već u 7 ujutro, cijele dane obilazili sve što smo mogli, nastojeći ništa ne propustiti', priča nam Anja oduševljena i ležernošću i slobodom kojom tamošnji stanovnici žive. Svojim fotografijama na Instagramu vjerno je dočarala neke od najljepših trenutaka koje je sa suprugom provela u jednom od najslobodnijih gradova Europe. Sasvim sigurno ovaj će im put ostati zauvijek u sjećanju.

N. P. Fotografije Društvene mreže