Anja Alavanja: Napokon solo izlazak po njenom guštu

Dok je suprug Željko čuvao njihove sinove Jakova i Ivora, lijepa tv voditeljica ukrala je malo vremena za sebe i izašla na modnu reviju u centru Zagreba

Prije nekoliko dana voditeljica Anja Alavanja Romac izjavila je za Story.hr, povodom šeste godišnjice braka kako joj je izlazak sa suprugom Željkom, bez djece, najveći luksuz. No, uslijedio je još jedan koji bi se mogao svesti u istu kategoriju, a koji sve žene koje imaju obitelj teško postižu, naročito dok su djeca još mala. Jer, naći vremena za sebe i neke svoje rituale te druženje s prijateljicama nije lako ostvariti. Lijepa je 34-godišnja voditeljica, naime, uspjela uloviti jednu večer za solo izlazak.
Dok je suprug Željko čuvao sinčiće, petogodišnjeg Jakova i dvogodišnjeg Ivora, Anja se udobno smjestila u prve redove modne revije Toyota Fashion Week Zagreb. Nije skrivala zadovoljstvo što može pogledati novitete u domaćem dizajnu na modelima koji su se cijelu večer izmjenjivali na modnoj pisti.

POZNATE DAME NA SNIJEGU 'Nemam vremena motati sarme'

Pritom je nemoguće bilo ne primijetiti Anjinu odjevnu kombinaciju – izvrstan žuti kombinezon koji Anji savršeno stoji i krojem i odabirom boje te naglašava njezinu vitku figuru. Savršen izgled u trendi kombinezonu Anja može zahvaliti zdravom načinu prehrane te redovitom vježbanju na koje je odlazila sa sinčićem Ivorom. Aktivnim životom i brigom za sebe i svoj izgled priuštio je Anji da može odjenuti što god poželi.

 

Autor: I. Ć.

Foto: Storyjev arhiv

 

Anja Alavanja Romac: Amsterdam je bio naš maturalac i medeni mjesec!

Preporučujemo