Atraktivna Kubanka u blagdanskoj kampanji brenda Guess

Camila Cabello, atraktivna američka pjevačica kubanskih i meksičkih korijena još će jednu sezonu zablistati kao zaštitno lice GUESS Jeans Holiday 2017 reklamne kampanje

Pod redateljskom palicom Paula Marciana, glavnog kreativnog direktora za Guess Inc, ispred fotoaparata modne fotografkinje Tatiane Gerusove, zanimljiva Guess Holiday kampanja snimljena je u holivudskom Chateau Marmont Hotelu. Koketna i ležerna Cabello, iskoristila je čari prašnjavog Sunset Boulevarda i prenijela ih na dinamične fotografije koje opisuju Guess kampanju.

Guess i Liu Jo te ovog vikenda časte atraktivnim popustima

“Jako sam uzbuđena zbog Guessove Holiday kampanje”, izjavila je Cabello te dodala: “Obožavam njezinu estetiku i jedva čekam da je svi vide.”

“Moja prva Guess kampanja s Camilom, koja je krenula prije 7 mjeseci, za mene je bila nešto novo i posebno”, izjavio je Paul Marciano. “Nikada nisam surađivao s pjevačicom te sam bio iznenađen kad sam vidio koliko energije i uzbuđenja je Camila sa sobom donijela na set. Ona je tako lijepa! Camila utjelovljuje istinsku Guess djevojku prirodne ljepote, snažne samouvjerenosti i energije. Doista vjerujem da je ona zvijezda u usponu koja će uskoro biti globalno prepoznata u modnom svijetu.”

Ženska Guess Holiday kolekcija upotpunjena je komadima za hladnije dane poput jakni od umjetnog krzna, obogaćenih zanimljivim detaljima te kontrastom svijetlih i tamnih nijansi. Kolekcijom dominiraju atraktivne haljine od toplog baršuna te maksi haljine ukrašene detaljima od čipke ili cvjetnim uzorkom koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju ženskoj figuri.

Tekst i foto: promo

Prilika koja se ne propušta: Trendi komadi obuće sniženi do 70 posto

Preporučujemo