Nekada često viđena na malim ekranima, nekada hrvatska glumica svoj interes sada je preusmjerila na modni blogging, a jedna je od rijetkih hrvatskih blogerica koja broji više od sto tisuća pratitelja. Najnovija avantura u koju se sada uputila je odlazak u New York kako bi prisustvovala još jednom tjednu mode u američkoj prijestolnici mode.  

Bivša zvijezda serije 'Zauvijek susjedi' nije skrivala svoje oduševljenje smještajem i svim beneficijama koje su uz njega došle. Na svom blogu otkrila je kako je smještena u hotelu Archer koji je od Times Squarea udaljen svega nekoliko ulica, a pogled kroz prozor njezine sobe obuhvaća Empire State Building. No, Sonju je posebno oduševila pažnja koju osoblje hotela pridaje gostima. 'Bili smo u strci već od ranog jutra kada je netko pokucao na naša vrata i donio nam svježe pečene kokice, bili smo tako sretni! Ne mogu vam opisati koliko sam bila gladna u tom trenutku, spasili su mi život', otkrila je Sonja svojim pratiteljima u najnovijoj objavi na blogu XOXO Sonja.
  Kako bi njezina njujorška avantura bila još zabavnija, mlada blogerica sve svoje događaje proživljava u dobrom društvu kolegica iz modnog svijeta. Tako su joj se ruku pod ruku pridružile Sendi Skopljak, Tesa Jurjaščević i Anastasija Đurić. Modna četvorka ne skriva svoje oduševljenje gradom i uživa u svakom slobodnom trenutku između revija. Sonja svoje priče redovito dijeli na blogu, Instagramu te vlastitom Youtube kanalu, a njezini pratitelji podržavaju je u njezinoj avanturi preko bare svojim komentarima.  
Autor: A.S. Foto: Instagram, Pixsell