Nekoliko tjedana kroz medije se provlači vijest o tome kako će tenisačica Ana Ivanović i njezin suprug, njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger, postati roditelji. Par se dosada nije oglasio oko istinitosti ove pretpostavke, ali je Ana na diskretan način otkrila kako ipak je riječ o trudnoći pokazavši svoj trbuščić na jednoj fotografiji.

Naime, Ana se spremala za odlazak na otvorenje novog, velikog dućana na Petoj aveniji, a radi se o trgovini donjeg rublja. Kako se cijeli tim brinuo da srpska tenisačica plijeni poglede kada se pojavi na otvorenju, njezine su ruke bile slobodne pa je objavljivala kratke videe na Instagram storyju. Upravo na njima, slučajno ili namjerno, otkrila je trudnički trbuh čime je potvrdila glasine.
Podsjetimo, iako se o njezinoj trudnoći priča već mjesecima, par dosad iz nepoznatih razloga u medijima nije o tome ništa otkrivao. Osim informacije o trudnoći, španjolski mediji otkrili su i kako par očekuje sina koji bi na svijet trebao doći najvjerojatnije u veljači iduće godine. Ana i Bastian su u bračnu luku uplovili u lipnju prošle godine nakon trogodišnje veze, a sada žive na relaciji SAD - Velika Britanija.
Autor: A.S. Foto: Screenshot (Instagram), Profimedia, arhiva Story.hr