Na velikom koncertu kojim obilježava čak trostruku obljetnicu: 30 godina svoje karijere, 30 godina od prvog albuma u karijeri ''Ljubav i moda'' i 30 godina od prvog koncerta u legendarnom Kulušiću kojeg je održao s Đavolima, Neno Belan će ugostiti i tri velike glazbene gošće. Prva od njih je neprikosnovena glazbena diva Josipa Lisac, s kojom će po prvi put podijeliti pozornicu. Za očekivati je da će njihov nastup biti jedan od vrhunaca ovog koncertnog spektakla. Sa jednim od najljepših hrvatskih ženskih vokala, Zoricom Kondžom, Neno će izvesti zajedničku, svevremensku, hit skladbu „Do posljednjeg daha“, a s Majom Posavec čije iznimne vokalne sposobnosti upućuju na to da ju čeka duga i uspješna karijera, izvest će aktualni hit i tjednima najemitiraniju pjesmu u domaćem eteru „Tvoj glas“.

Koncert će biti podijeljen u tri dijela. Prvi donosi izvedbu cijelog albuma 'Ljubav i Moda' i to na originalnim instrumentima na kojima je album i snimljen, kako bi se time ponovo oživio zvuk koji su pjesme s tog albuma imale u vrijeme kada su i nastale.
Nakon toga slijedi akustični dio koncerta, kada će se Belanu i Fiumensima na sceni pridružiti Mediteranski orkestar, koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova, uključujući i klapu. Treći dio koncerta donosi električnu svirku, šetnju kroz najveće hitove Belana i Fiumensa, uz tri spomenute glazbene gošće. Cijeli koncert pratit će i nostalgične videoprojekcije, te posebna scenografija koja će publiku vratiti u vrijeme pedesetih i šezdesetih godina, koje su i bile inspiracija za prvi album Đavola 'Ljubav i moda'.
Trg bana Jelačića će 13. veljače biti kulisa za Story Valentinovo na kojem će svojim nastupom Neno Belan i klapa More najaviti ovaj veliki slavljenički koncert u Domu sportova. Pridružite nam se i uživajte u najljepšim ljubavnim skladbama našeg poznatog kantautora.   Foto: Igor Kelčec za Scardonu, Marko Solić, Luka Nižetić