Svaka žena žudi za podlogom koja će ispuniti sve njezine težnje za postizanjem savršenog tena. Vjerni zaštitnik koji se savršeno stapa sa tenom i odgovara baš potrebama njezine kože. Isto sada postaje moguće uz Lancôme pudere i čak 53 nijanse. TEINT IDOLE ULTRA 24H TEINT IDOLE ULTRA 24H odolijeva svim izazovima. Beskrajnim danima, temperaturnim promjenama, prekomjernom izlučivanju sebuma… Kako bi make-up istovremeno bio postojan i lagan, Lancôme koristi novu vrstu polimera. U srcu nove formule TEINT IDOLE ULTRA 24H krije se EternalSoft, sa strukturom silikona koji je dvostruko vezan na ugljikovodik. Sastavljena od high-tech polimera, ova posebna struktura osigurava trajnost i učinak make-upa koji koži pruža osjećaj ugode. Koža je podatna, svilenkasta i neodoljivo meka. Baršunasti ten, s mat efektom bez puderastog učinka ili zatezanja. Puna 24 sata.

TEINT VISIONNAIRE Po prvi su put dva koraka u šminkanju sjedinjena u jednom proizvodu: savršeno prekrivanje i prirodan ton kože dostupan u 15 nijansi korektora + podloge. Gornji dio bočice ispod poklopca sadrži korektor obogaćen vitaminom CG, koji koži daje sjaj. Nanošenjem se u trenu korigiraju tamne mrlje, podočnjaci i sve druge nesavršenosti. Ova se gusta tekstura nanosi samo na područja koja je potrebno korigirati. Izuzetno lagani fluid besprijekorno ujednačava ten, dajući cijelom licu prirodan izgled bez osjećaja težine. Zaglađuje kožu bez naglašavanja pora, tankih linija ili bora. Obogaćena molekulom [LR 2412] za savršenu kožu, ova podloga na dnevnoj bazi zaglađuje bore i smanjuje pore, vraćajući koži istinsku ljepotu.
TEINT MIRACLE Lagane i svilenkaste teksture, Teint Miracle je tekući puder za lice sa Aura-Inside tehnologijom. Što isto znači? Svjetlost se ne reflektira samo na površini kože, već dolazi i iznutra. Ovo 'unutarnje svjetlo' u kombinaciji s površinskim sjajem budi prirodnu auru kože. Tekstura je obogaćena ružinim ekstraktom i pruža 18-satnu hidrataciju. Koža je zaštićena svaki dan zahvaljujući faktoru zaštite SPF 15. Više informacija: ovdje Fotografije: promo