Krajnje je vrijeme za pripremu za ljeto koje dolazi i nabavu garderobe koju ćete sa sobom ponijeti na odmor. Ova sezona definitvno je obojena floralnim printevima i nježno ružičastim detaljima, a isti će se trend nastaviti i u mjesecima koji dolaze. Dizajnerske kuće su već odavno predstavile svoje novitete za ljeto 2017. s kojima se morate upoznati bez obzira na to hoćete li odmor provesti negdje na plaži ili pak u gradu. Torbe inspirirane vrećama Torbe su ovog ljeta inspirirane velikim vrećama kakve dobijemo nakon kupovine odjeće u luksuznim trgovinama, a dolaze u različitim printevima i dezenima. Odlične su za odlazak na plažu, ali i za šetnje po gradu. A tu bismo dodali i cekere bez kojih će i ovo ljeto biti nezamislivo.

Retro kupaći kostimi Ljeto je nezamislivo bez ovog ključnog komada. Jako su 'in' retro modeli, bez obzira na to volite li više jednodjelne ili dvodjelne modele. Zaboravite na obične bikinije koji se vežu oko vrata i izaberite gornje djelove koji podsjećaju na mini topove ili jednodjelne kostime ukrašene zanimljivim printovima.
Udobne natikače Dok su prethodnih sezona japanke bile neprikosnovena obuća za ljeto, ovaj put njihovo mjesto zauzele su natikače koje se mogu naći u kolekcijama svih najvećih high end i high street kuća. Nakon što smo ih zavoljeli u nešto elegantnijoj formi, kada su bile izrađene od kože ili satena, sada su lansirane i njihove plastične varijante koje su odlične za boravak na bazenu ili na plaži.

A bold army. #PUCCISS17 #backstage #latriennale

Objavu dijeli Emilio Pucci (@emiliopucci)

Sunčane naočale u boji  Iako se nose modeli različitih veličina i oblika, najpopularnije sunčane naočale su one s nježno ružičastim staklima koje naročito dobro stoje na preplanulom tenu.

Think pink in #KREWE's VALENCE in Camellia + Rose Gold Titanium 🤔💕

Objavu dijeli KREWE New Orleans Eyewear (@krewe)

Cvjetne haljine Floralni print ove godine nije prisutan samo na haljinama već i na mnogim drugim komadima, ali ako već moramo odabrati jedan komad koji će zasigurno obilježiti ljeto, to je upravo cvjetna haljina. Stoga ako već niste, obavezno nabavite novi komad ma koliko ovakvih modela već imate u svom ormaru.
Izvor: Elle.rs Fotografije: Instagram