Ljeto nam je stiglo, a s njim i naše poznate ljepotice u bikinijima diljem svijeta. Mnoge od njih već su pokazale svoja vitka i isklesana tijela, trendi kupaće kostime i ljetne modne dodatke, a nisu izostavile ni popratni "must have" sadržaj i ovog ljeta - luftiće. Tako su bazenima i plažama zavladali jednorozi, ružičasti plamenci, labudovi i ostali slični oblici koji su preplavili Instagram profile domaćih trendseterica. Ovaj megapopularni ljetni rekvizit stoga svoju popularnost može zahvaliti upravo njima jer, kao i brojne slavne blogerice, ne propuštaju priliku objaviti fotografije na kojima poziraju na omiljenim luftićima. Glumica i blogerica Sonja Kovač često putuje, a fotografije sa svih svojih putovanja rado dijeli na Instagramu. Tako je nedavno objavila fotografiju iz Las Vegasa na kojoj pozira na bijelom luftiću u obliku labuda.

Supruga nogometaša Juniora Fernandesa fotografirala se u bazenu na luftiću u obliku jednoroga. Lijepa Marta izgleda odlično u ružičastom bikiniju i s predimenzioniranim sunčanim naočalama.
Izabel Andrijanić je uoči vjenčanja sa suprugom Mateom Kovačićem tulumarila sa svojim djeverušama u dubrovačkoj vili. Djevojke nisu propustile priliku da se fotografiraju s trendi luftićima.
Ni Olja Vori nije ostala imuna na ovaj trend. Njezin odabir je ružišasti plamenac na kojemu je nasmiješeno pozirala. Odjevena u majicu, Olja je istaknula svoje duge lijepe noge i pokazala da izgleda sve bolje.

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Autor: B.P. Foto: Instagram