Boris Novković opjevao je nekoliko ženskih imena, a poznato je kako je za sobom ima nekoliko neuspjelih brakova. Unatoč propalim ljubavima, glazbenik i dalje ne gubi vjeru u ljubav, a jedna je u njegovom srcu zauzela posebno mjesto. Iako se 49-godišnjak vješto trudi svoj privatni život sakriti od očiju javnosti, ova ljubav zavrijedila je da ju izrazi fotografijom na Instagram profilu.

Boris je svoje obiteljsko druženje sa sinovima ovjekovječio simpatičnom fotografijom sa sinovima uz opis 'divlji dečki' kojom je dočarao svoj odnos s miljenicima. Prisjetimo se da je glazbenik postao otac dvojice dječaka za vrijeme braka s Lucijom Matić. Bono i Noa rado provode vrijeme sa svojim ocem, a po prirodi su vrlo razigrani, a u druženju im se nerijetko pridruži i njihov pas.
Zadnji pokušaj braka Boris je imao s 19 godina mlađom Ines Katić, djevojkom s kojom se vjenčao u kolovozu prošle godine, a zaljubili su se samo šest mjeseci ranije. To je bio treći put da se Novaković oženio, a kraj još jedne romanse prokomentirao je s optimizmom - 'Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek!'. Ipak, glazbenikova vjera u ljubav očitovala se kroz sinove koji se raduju očevom društvu. Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr