„Proljeće je pri kraju, što znači da su pripreme za ljeto u punom jeku. Ovo je doba godine kada smo kritičniji prema našem izgledu i prije nego što duge rukave zamijenimo komadima odjeće koji više otkrivaju nego prikrivaju, traže se savjeti i rješenja za poboljšanje izgleda i u klinikama za estetsku kirurgiju.

Dr. Dinko Tončić na partyu s Aleksandrom Grdić i Nevenom Ciganovićem Osim raznih kirurških zahvata na licu i tijelu, vrlo su traženi injekcijski tretmani bora. Lice je uvijek izloženo javnosti, a sunce nas tjera da se mrštimo i žmirkamo, čime naše borice postaju izraženije, što nas čini starijima i ozbiljnijima. Također, ljeto ne trpi pretešku šminku pa je teško prikriti i duboke brazde između kutova nosa i usana.
Estetski kirurg Dinko Tončić nakon izvlačenja nagrada s jednom od dobitnica i Nevenom Ciganovićem Na sreću, postoje vrhunski preparati koji u rukama stručnjaka vašem licu mogu dati instant osvježenje i vratiti i do nekoliko godina unazad, a učinci mogu potrajati i godinu dana, ovisno o metodi i preparatima“, pojasnio je dr. Dinko Tončić, zagrebački estetski kirurg.
Petra Dugandžić s dr. Dinkom Tončićem u Posh baru Promociju i reviju su nosile brojne manekenke i modeli: Aleksandra Grdić, Kristina Lumbar, Ela Arapović i druge, a među uzvanicima našle su se brojne osobe iz javnog života: glumice Mia Begović i Petra Dugandžić te Boris Kosmač i Neven Ciganović, koji je kao simpatičan i duhovit domaćin izvukao sretne dobitnice tretmana pomlađivanja u Poliklinici dr. Tončić. Fotografije: Story press