Tom Cruise i Nicole Kidman svakako su bili jedan od najomiljenijih parova obožavateljima diljem svijeta, a skupa su bili 11 godina. Nicole se udala za glumca već s 23 godine, a ubrzo je postala i majka dvojice sinova. 'Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj svijeta za njega', rekla je za strane medije.

Riđokosa glumica kaže kako za brakom najviše žali jer su bili jako sretni pa joj se bilo teško razvesti. 'Bio je to šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli s puta. Bila sam tako povrijeđena jer sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi', rekla je Nicole. Ali, očigledno je dio problema bio u tome što je Tom veća zvijezda od nje.
'Postala sam slavna kada sam bila veoma mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri pa sam uvijek pokušavala biti u sjeni. Mislila sam da ne zaslužujem da budem tamo. Išli smo na Oscare i ja sam mislila da sam tamo kako ga podržala. Osjećala sam da je moj posao da obučem lijepu haljinu i da me vide, a ne da me čuju', izjavila je glumica nedavno. Kao što je i sama rekla, nikad neće govoriti o razlozima razvoda. 'Nije bilo loše. Želim poštovati taj brak i to što je on bio, i nikad ne bih govorila o tome zašto više nismo zajedno', kaže Nicole.
Autor: A.S. Foto: Cover Images