BRAND MEĐU SLATKIŠIMA ROSAL Lip Balm Macarons

ROSAL Lip Balm Macarons neodoljivih aroma jagode, vanilije ili borovnice njeguju usne i jako su zabavni i chic! Svojim prirodnim sastojcima, bez parabena i mineralnih ulja, štite usne od isušivanja i omekšavaju ih. Uz slatke i aromatične Rosal Lip Balm Macaronse usne postaju meke, sjajne i glatke

Macaron. Ovaj hrskavi kolačić odavno je osvojio naše simpatije. Slasni francuski macaroni koji se jednostavno tope u ustima dolaze nam u raznim bojama i raznovrsnih su aroma. A da bi taj zabavni užitak bio uvijek dostupan, pobrinuo se ROSAL, vodeća hrvatska marka njege usana. Novi chic Rosal Lip Balm Macarons namijenjeni su intenzivnoj zaštiti i njezi usana uz preslatke arome jagode, vanilije i borovnice.

Rosal Lip Balm Macarons nema parabena te sadrži prirodne voskove i ulja za iznimnu njegu usana: SHEA MASLAC koji dubinski hrani suhu kožu te ju štiti od ponovnog isušivanja i ULJE KOŠTICA MARELICE koje je bogato vitaminima A i E, linolnom i ostalim esencijalnim kiselinama, kao i mineralima te omekšava, hrani i regenerira kožu. Rosal Lip Balm Macarons njeguju usne i daju im prekrasan sjaj uz neodoljivu aromu.

Dolazi zima, a hladni vjetar i niske temperature mogu oštetiti nezaštićenu kožu. Koža usana vrlo je tanka, nježna i osjetljiva, a usne su konstantno izložene vremenskim (ne)prilikama. Zaštitite svoje usne najslađim balzamom za usne – Rosal Lip Balm Macaronsima! Odaberite svoju omiljenu aromu – jagodu, vaniliju, borovnicu. Ili, s obzirom da se s Rosal Lip Balm Macaronsima ne morate brinuti za kalorije, probajte ih sve.

Rosal Lip Balm Macarons dostupan je u 3 varijante – Jagoda, Vanilija i Borovnica, u drogerijama i većim trgovinama. Neobvezujuća preporučena maloprodajna cijena je 24,90kn.

Preporučujemo