Već je poznato kako Pierce Brosnan uživa u svim ljepotama otoka Visa, a osim što to naglašava objavama na društvenim medijima, glumac je neke od prizora zabilježio i na stari, dobar način - olovkom na papiru. Bivši agent 007 iskoristio je lijepo vrijeme za nedjeljno uživanje na Visu - vozio je bicikl i fotografirao ljepote otoka koje je potom narisao u blok. Holivudski glumac ovim je pokazao javnosti kako gluma nije njegova jedina specijalnost, a domaći fotografi zabilježili su što je to nacrtao.

Pierce je u jednom viškom kafiću ispijao kavu sa suprugom, bivšom novinarkom Keely Shaye Smith, kada je izvadio blokić i počeo crtati. Glumac je jasno prenio lokalnu znamenitost na papir, a crtež pokazuje Brosnanov talent za još jednu vizualnu umjetnost.
Osim ispijanja kave i crtanja, glumac uživa u gledanju valova, no kako su ga otočani prepoznali i počeli fotografirati mobitelima,nastavio je šetati sa suprugom. Prisjetimo se, Brosnan je na Visu već neko vrijeme povodom snimanja drugog nastavka kultne 'Mamma Mie'. Autor: A.S. Foto: Pixell