Zbog vjenčanja 185 centimetara visokoga glumca, kojega smo prvi put imali priliku gledati u povijesnom serijalu ‘Sulejman Veličanstveni’, a sad ga gledamo u seriji ‘Bit ćeš moja’ na Novoj TV, obožavateljice su plakale. Kako ne bi nepozvane došle na svadbu, par je unajmio zaštitare koji su mladence pratili na svakom koraku.
Najvažniji dan u njihovu životu doista je odisao luksuzom i raskoši jer su Burak i Fahriye unajmili prekrasnu vilu Salit Halim iz 19. stoljeća na obali Bospora te u njoj izmijenili bračne zavjete. Svadbeno veselje, na koje su bili pozvani glumci, redatelji, sportaši i druge osobe iz javnog života Turske, samo se nastavilo u istom prostoru ukrašenom bogatom cvjetnom dekoracijom.
Glumcu su navodno arapski mediji poželjeli platiti sve troškove raskošnog vjenčanja u Dubaiju kako bi napravili od toga medijski spektakl, no Özçivit im je rekao da će sâm financirati svadbu u rodnoj zemlji.
Za prvi ples, uz dozu smijeha, poljubaca i zezancije, mladenci su pokazali vještinu na plesnom podiju, a svadba je potrajala do sitnih jutarnjih sati. Lavinu komentara izazvala je Fahriyeina vjenčanica koju je tri mjeseca šivalo 15 krojača dizajnera Raşita Bağzıbaglıja. Naime, identičnu vjenčanicu prije godinu dana na vlastitom vjenčanju s Kadirom Doğuluom nosila je glumica Neslihan Atagül Doğulu, Burakova partnerica u seriji ‘Bit ćeš moja’ i navodna bivša ljubavnica. Na snimanju te serije turski mediji raspisali su se o tome da se među kolegama rasplamsala zabranjena ljubav. To je naljutilo njihove partnere, a dok je Fahriye, koja s Neslihan osim istog ukusa za muškarce, očito dijeli i modni ukus, pojurila na set pod izlikom da bude podrška svom dragom, Kadir Doğulu s Burakom se upustio u svađu putem društvenih mreža.
- Fahriye i ja imamo povjerenje jedno u drugo. Uostalom, Neslihanin dečko Kadir moj je prijatelj. Između nas se ne može dogoditi ništa pogrešno - izjavio je Burak u jeku medijskog skandala. Glumac je za vjenčanje odjenuo tradicionalni crni smoking koji je poslije presvukao i zamijenio ga elegantnim, bijelim sakoom. Baš kao i on, i mladenka se nakon obreda preodjenula u drugu haljinu, također s potpisom Raşita Bağzıbaglıja. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Fahriye upravo u toj, uskoj vjenčanoj haljini, a kako je poznata po vitkoj liniji, pozornost medija izazvao je trbuščić koji se nazire. Na pitanje o prinovi, mladenci se još nisu oglasili.
Osim što je nosila istu vjenčanicu kao i Neslihan, Fahriye je željela medeni mjesec provesti na istoj lokaciji na kojoj su prošlo ljeto bili Neslihan i Kadir, pa je markantni Burak supruzi ispunio želju i odveo je na - Maldive.
- Kad mi je do nečega stalo, bili to posao ili obitelj, uvijek sam posvećen tomu. Biti zaljubljen nešto je dragocjeno, nešto što utječe na sve životne aspekte. No jednostavno se ne možeš zaljubljivati cijelo vrijeme. To se dogodi u sekundi, baš kao što se zapali plamen. Ali kao i svijeća - zna izgorjeti. Voljenima uvijek ispunjavam želje i trudim se da svijeća nikad ne dogori. Iskustvo me naučilo da ljubav može biti opasna, ali Fahriye me uvjerila da prava ljubav doista postoji - rekao je.
Dan nakon vjenčanja Burak se sa suprugom uputio na otočje u Indijskom oceanu, ukrašeno kokosovim palmama, idiličnim plažama i tirkiznim lagunama, što ga i čini najpopularnijim turističkim odredištem na svijetu. Odsjeli su u luksuznom resortu Anantara Ki-havah Villas smještenom na prekrasnom otoku Kihavah Huravalhi na atolu Baa, koji je okružen koraljnim grebenima i plavom lagunom.

Osim u vodenim sportovima, kao što su skijanje na dasci, vožnja kanuom i ronjenje, supružnici koji su se upoznali i zaljubili prije četiri godine na snimanju serijala ‘Çalıkuşu’ (‘Ptica pjevica’) uživaju u privatnom bazenu s efektom beskonačnosti, a djelić atmosfere podijelili su s obožavateljima na društvenim mrežama. Romantični bijeg na egzotičnu destinaci-ju neće trajati dugo jer se turski Brad i Angelina, kako im mediji tepaju, moraju vratiti obvezama. Burak snima romantičnu komediju ‘Kardesim Benim 2’, a dotad će zasigurno uživati u romantičnim trenucima sa suprugom.

Autor: Nikolina Guja
Foto: Privatni album, Instagram