Coachella je najpoznatiji festival u Americi, za koji se karte počnu grabiti godinu dana unaprijed jer svi znaju kako je riječ o najboljem glazbenom i umjetničkom događaju na tim prostorima! Održava se u Indiju, Kaliforniji a kako je dio i Kalifornijske pustinje, gdje se temperature kreću oko 40 Celzijevih stupnjeva, mnoge posjetitelje možete vidjeti uglavnom u kupaćim kostimima. Osim indie i rock bendova, Coachella objedinjuje i pop-glazbu te elektroniku i rap pa su tako proteklih godina nastupali: Madonna, Prince, Jay-Z, Gorillaz, The Chemical Brothers i brojni drugi, dok je prvi dn ovogodišnjeg Festivala bio u znaku fantastičnog koncerta Lady Gage. Mnogi od celebrity zvijezda jedva su dočekali objaviti post na Instagramu, a mi smo odabrali one najbolje! Pjevačica Selena Gomez više ne skirva svoju vezu s glazbenikom The Weekndom.

"Zločesta djevojka" američke glazbene scene, Rihanna, obukla je Guccijevo odijelo u kojem je sjajila poput disco kugle.

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Joe Jonas i Cole Whittle iz grupe DNCE postali su "novi igrači New York Giants" nakon što su se družili s igračem američkog nogometa iz istoimenog kluba Odellom Beckhamom Jr.

Newest Giants Players #BigBlue

Objavu dijeli J O E J O N A S (@joejonas)

Zvijezda serije Slatke male lažljivice, Shay Mitchell, zbog velikih je temperatura završila u bazenu, pozirajuć na luftiću u obliku pelikana!
Jedna od najpoznatijih plus size modela na svijetu, Ashley Graham, pokazala je kako je "naporno" tulumariti u pustinji!

#coachella vibin'

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Kylie Jenner je novom bojom kose odlučila privuči najviše pažnje na Festivalu.

highlighter hair 🌈

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

N. P. Fotografije Instagram