Ćorluka i Vedrana: ljubav vrijedna strpljenja

Predah u metropoli nogometaš Vedran Ćorluka proveo je u zagrljaju svoje djevojke, manekenke i učiteljice Vedrane Linardić, a da su uistinu sretni, više se i ne trude sakriti: pročitate sve o romansi u novom broju tjednika Story!

Ponosan, sretan i ushićen – tim bi se riječima mogao opisati izraz lica nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke dok je promatrao svoju djevojku, manekenku Vedranu Linardić, koja je na ovogodišnjem Cro-A-Porteru, održanom u zaprešićkom trgovačkom centru West­gate, sve tri večeri nosila revije vrhunskih hrvatskih dizajnera.
Story_43_200
Da su sretni i zaljubljeni, moglo se vidjeti i u prošlu subotu, nakon završetka modnog događaja, kada su se zagrljeni prošetali trgovačkim centrom i na taj način prisutnima dali do znanja kako svoju vezu više ne drže u tajnosti. A i da je veza s dvije godine mlađim sportašem čini sretnom i ispunjenom, 27-godišnja Riječanka nedavno je povjerila prijateljici iz studentskih dana te, kako doznajemo, otkrila kako je uspješni sportaš oduševljava zato što točno zna što želi od života. Prijateljici je, doznajemo, odala i da je Vedran jednostavan dečko, kao i da mu slava uopće nije udarila u glavu te da s njim može satima o svemu razgovarati. O njemu je, priznala joj je, oduvijek imala pozitivno mišljenje, ali kada ga je bolje upoznala, kako je rekla, shvatila je da je kvalitetna osoba i muškarac vrijedan pažnje i strpljenja…

SVE O NASTAVKU VELIKE LJUBAVNE PRIČE PROČITAJTE U NOVOM BROJU TJEDNIKA STORY

Napisala Jadranka Tomić
Fotografije Mirko Janković

Preporučujemo