Prije godinu dana dizajnerica Kristina Bradač na svijet je donijela svoju malu princezu Vivien. Kći bivše manekenke i poduzetnika Mire Radića rođena je kao nedonošče, a prvih mjesec dana života provela je u inkubatoru. Ipak, uspjela se izboriti za život i netom prije Božića stigla je u Kristinin i Mirin dom. Kako je već od samog začeća morala biti maleni borac, par je izrazito ponosan na svoju bebu koju od milja zovu Čudo.

A post shared by Kri (@kristinabradac) on

'Naše Čudo ima danas rođendan, njena borba za život i ljubav koju smo dobili u njoj svaki dan je za nas veliki blagoslov. Ponosni smo što je danas velika i zdrava djevojčica', napisala je Kristina ispod fotografije malene Vivien u bolnici tik nakon rođenja. Kako je prošla toliko puno u samo jednoj godini, Vivien je zaslužila pravu rođendansku proslavu, a Kristina nam je otkrila kako upravo to sprema svojoj miljenici. 'Najprije ćemo proslaviti uz obitelj i večeru, a za vikend planiramo pravu rođendansku proslavu za male i velike', rekla je za Story.hr.

A post shared by Kri (@kristinabradac) on

Kao i svako dijete, Vivien je naslijedila ponešto od oba roditelja, a kada je izgled u pitanju, jedan odgovor je siguran - 'Kažu da je ista mama', priznala je 40-godišnjakinja. 'Vivien je vrlo živahna, a mi smo zbog toga jako sretni. Živo je i zdravo dijete, lagano je počela puzati. Razvija se uredno, a sada očekujemo i prve zubiće', dodaje Kristina. Autor: A.S. Foto: Instagram