Pravila utrke za natjecatelje ženske i muške Story utrke na štiklama Na utrku se mogu prijaviti svi punoljetni natjecateljice/i na način da nam pošaljite mail s naznakom STORY ŠTIKLA PRIJAVA s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, adresa i broj telefona) na stikla@story.hr. Prijave šaljite najkasnije do 10. rujna 2015. Svi prijavljeni na e-mail će dobiti obavijest o sudjelovanju sa svim potrebnim informacijama, te vas molimo da odgovorom potvrdite svoj dolazak, najkasnije do 10. rujna 2015. Ako neka od natjecateljica odustane od sudjelovanja u utrci, zvat ćemo prvu sljedeću prijavljenu natjecateljicu. Dolazak odabranih natjecateljica na start je o vlastitom trošku. Molimo sve natjecateljice da u subotu, 12. rujna u 10.00 sati dođu na info pult Story utrke na štiklama, te ponesite osobnu iskaznicu, kako bismo mogli obaviti registraciju natjecateljica, koja obuhvaća dodijeljivanje rednog broja za utrku te mjerenje potpetica. ŽENSKA UTRKA NA ŠTIKLAMA! Natjecateljice očekuju vrijedne nagrade:

  1. nagrada: 10.000 kuna na American Express kartici
  2. nagrada: poklon bon u vrijednosti 3000 kuna zlatarne ZAKS
  3. nagrada: poklon bon u vrijednosti 2000 kuna studia ljepote Marcela
MUŠKA UTRKA NA ŠTIKLAMA! Natjecateljice očekuju vrijedne nagrade:
  1. nagrada: Notebook HP ProBook 450 G2
  2. nagrada: poklon bon u vrijednosti 2000 kuna
  3. nagrada: poklon bon u vrijednosti 1000 kuna
PROGRAM UTRKE: 10.00 REGISTRACIJA NATJECATELJICA 10.45 ZAGRIJAVANJE 11.00 KVALIFIKACIJSKE UTRKE – pobjednice svake utrke ulaze u finalnu utrku 11.30 AUKCIJA ŠTIKLI POZNATIH OSOBA 12.00 MUŠKA UTRKA 12.00 FINALNA UTRKA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 12.30 AFTER PARTY uz DJ party mix   VAŽNA NAPOMENA:
  • U utrci ne mogu sudjelovati natjecateljice koje se profesionalno bave atletikom ili su bile članice nekog amaterskog ili profesionalnog atletskog kluba unatrag 2 godine. Ukoliko se dokaže da je natjecateljica iza 1.1.2013. godine bila članica bilo kojeg amaterskog ili profesionalnog atletskog kluba bit će diskvalificirana.
  • U utrci NE MOGU sudjelovati natjecateljice koje su u protekle dvije Storyjeve Utrke osvojile nagrade odnosno bile među prve tri pobjednice Utrke.
VISINA POTPETICA u kojima se trči mora sadržavati sljedeće parametre: -  ne smije biti niža od 8 centimetara -  ne smije biti šira od 2 centimetra. Visina potpetice podrazumijeva mjerenje od mjesta gdje sjedne peta pa do dna štikle, a širina od 2 cm mjerit će se na sredini same štikle.  Sve natjecateljice moraju biti punoljetne, iznad 18 godina. Utrka se trči na minimalno 50 metara. Natjecateljice će pristupiti kvalifikacijskim utrkama, a svaka pobjednica kvalifikacijskih utrka ulazi u finalnu utrku u kojoj nagradu osvajaju najbrže tri natjecateljice. SIGURNOST!Story ne snosi posljedice za sve eventualne padove ili ozlijede nastale uslijed utrke. Odgovornost snosi sam natjecatelj/ica. Na utrci će prisustvovati i vozilo hitne pomoći. Osobne stvari moći ćete ostaviti na info pultu. Sudjelovanjem u utrci pristajete da se vaše fotografije s utrke mogu neograničeno koristiti u svrhu promocije Story utrke na štiklama. U slučaju vremenskih nepogoda pratite obavijesti na portalu Story.hrHUMANITARNI DIO UTRKE Utrka je i ovog puta humanitarnog karaktera odnosno prikupljat ćemo donacije za Udrugu za autizam, a samoj akciji možete doprinijeti na slijedeći način: - kupnjom artkala iz ljetne Storyjeve dizajnerske kolekcije, koje će se na samoj utrci prodavati na Story promo pultu. - Postanite vlasnica atraktivnih štikli! U sklopu utrke održat će se i aukcija štikli koje će donirati poznate osobe. Iskoristite priliku i kupite štikle poznatih.  
CURE! DEČKI! Prijavite se na Story utrku na štiklama!
Story