Dan uoči nastupa na Splitskom festivalu 2013. glazbenica Danijela Martinović oživjela je stari filmski klasik 'Praznik u Rimu'. U ulozi nezaboravne Audrey Hepburn uz hladni sorbet od cappuccina Danijela je na Vespi iz 1949. na trenutak oživjela legendarnu romantičnu priču, a Praznik u Splitu najava je nastupa na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Sve je spremno i jedva čekam sutra izvesti Cappuccino po prvi puta uživo. Okružena sam sjajnim ljudima, velikim kreativcima koji su vrijedno radili sve ove dane pa smo se danas odlučili malo opustiti i napuniti baterije uz hladni sorbet od cappuccina i loze.”- izjavila je Danijela Martinović.
Danijela Martinović i modni duo Arileo Splitska Audrey prepustila se u ruke iskusnog modnog dua Arileo koji će biti zaslužni i za Danijelin styling na Prokurativama. Iskusna koreografkinja Kristina Đanić i djevojke plesnog studia Pulsar pridružit će se Danijeli na pozornici. Marljivi kreativni Cappuccino tim čine i splitski čarobnjak za cipele Ledenko te optika Anda koji su i danas oživjeli set velikog filmskog klasika. Fotografije: Story press