'Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u dvorani Lisinski i nevjerojatno dobre atmosfere, uz sve te zahvale, poruke i mailove publike koje sam dobivala još mjesecima kasnije, poželjela sam da nam to postane jedna lijepa tradicija – zato nas evo opet i zato se koncert i zove 'Zauvijek zajedno', priča nam  Danijela Martinović i dodaje kako se uvijek trudi da njezini koncerti budu različiti i da uvijek iznova iznenadi publiku. Tako će biti i ove godine. 'Kad sam razmišljala tko bi mogao biti šlag na torti ove čarolije, rekla sam – to može biti samo Doris Dragović. Neizmjerno sam sretna što biti uz mene', naglasila je pjevačica. Otkrila je i da će osim benda uz nju biti još sedam gostujućih glazbenika, a sve će se odvijati pod budnim okom producenta koncerta Muca Softića. Scena će pak biti obojana veličanstvenim 3D mappingom.

Bit će tu i novih-starih zvukova. Vratimo li se u Danijeline glazbene početke, sjetimo se da je samostalnu karijeru počela s latino zvukom koji je zapravo njezino omiljeno glazbeno ruho - mnogo ritma i toplog gitarskog zvuka. S ovim koncertom vraća se tom omiljenom ritmu. 'Kroz svoju karijeru šetala sam kroz neke glazbene stilove – nikada radikalno, ali pomicala se jesam što je, u konačnici, i normalno za karijeru koja traje više od 20 godina. Singl 'Nemam mjeru' koji sam nedavno izbacila zapravo je divan spoj zvuka, onako na pola puta između Vaya con dios i Zaz. Tu sam doma', kaže Danijela. Haljine su jedan od bitnijih segmenata ovakvog koncerta, a Lisinski joj pruža mogućnost nošenja kreacija koje ne može odjenuti u nekim običnijim koncertnim prostorima. 'Presvući ću se tri puta, a sve kreacije potpisuju moji dragi prijatelji i suradnici, modni dvojac Arileo iz Splita. Kako bi sve bilo savršeno, u radionici Ledenko za mene se izrađuju i štiklice. Još jedna posebna stvar koju ću imati na sebi je nakit koji specijalno za tu večer samo za mene izrađuje poznati sarajevski zlatar Sead Sofić, čiji nakit nosi i Angelina Jolie', za Story.hr otkriva detalje Danijela.
Arileo za Danijelu Mnoge je nedavno zaintrigirala objavom fotografije u vjenčanici, ali više je, kaže, ne nerviraju neprestana pitanja o braku. 'Čim odjenem nešto bijelo mediji to proglase vjenčanicom. Fotografija koju sam objavila na svom Facebook profilu snimili smo na probi  haljina jer je atmosfera s Jurom uvijek  nezaboravna. Nekada me to nerviralo, ali sada već  znam od koga i što očekivati pa sam spremna kao GSS', rekla je simpatična pjevačica kroz smijeh. Danijela prije 20 godina i danas Zvuči doista davno ta 1998. kada je Danijela Martinović nastupila na Eurosongu, a ovom smo je prigodom upitali i koliko je danas samouvjerenija, je li kod nje potpuno nestala trema, što se sve promijenilo u njezinom pjevačkom svijetu od tada? 'Prošla sam sve moguće faze sigurnosti, nesigurnosti, treme, uzbuđenja, ushićenja. Mislim da je dobro sve dok me pokreće emocija ma kakva ona bila. Onoga trenutka kada mi bude svejedno objesit' ću mikrofom o klin', smije se Danijela i dodaje: '...ali ja sam djevojka iz neke druge priče i to se neće nikada dogoditi jer u svemu što radim pokreće me emocija'. Danijela još uvijek izgleda kao djevojčica koja nikada ne skida osmijeh s lica. No, osim dobrih gena, stoji iza toga i mnogo truda, rada i odricanja. 'Pazim što jedem, kada idem u krevet, volim boraviti u prirodi, treniram tri puta tjedno. Već godinu dana za moj izgled brine Žana Barjaktarević. U svom salonu za mene priprema kombinaciju raznih tretmana; kisik, laser Duall Yelou, mezoterapiju i još mnogo toga, a koristim i kreme jedne od vodećih  kozmetičkih kuća', iskrena je pjevačica. Foto: Arhiva Storyja, Promo Autor: G. Arh