Dejan Lovren: “Anita nije trudna!”

Na vijest da sa suprugom Anitom iščekuje blizance, iako njihova kćerkica Elena nije napunila ni tri mjeseca, regirao je nogometaš Dejan Lovren koji je samo za Story demantirao te navode

Anita nije trudna, sve su krivo razumjeli, uživamo s našom malom Elenicom i ako mene pitate imamo još dosta vremena za napraviti blizance – rekao nam je dobro raspoloženi nogometni reprezentativac Dejan Lovren i time demantirao vijest da sa suprugom Anitom isčekuje blizance, koja je danas šokirala čak i njegova oca s obzirom da je to pročitao u novinama.

Poslastica za ženske oči: Ovo su najseksi Hrvati na plaži

Dejan je tu vijest prokomentirao i na svom Facebook profilu.

– Nakon današnje objave u medijima u kojima smo i sami saznali da ćemo postati roditelji po drugi put, i to blizancima, odlučili  smo malo prolongirati s dvojkama i baciti se na četvorke – našalio se stasiti nogometaš i priznao kako je brojnim članovima obitelji i prijateljima morao tijekom cijeloga dana objašnjavati kako ipak on i njegova voljena supruga ne isčekuju prinove.

Tročlana obitelj uživa u Lyonu gdje sportaš posljednje tri godine igra za prestižni nogometni klub i reda uspjehe jedan za drugim. Od izvora bliskih bitelji Lovren doznajemo kako uspješni sportaš božićne i novogodišnje blagdane planira provesti u krugu obitelji u Zagrebu, mame Silve, tate Saše i mlađeg brata Davora koji ga nerijetko i posjeti u njegovom domu u Francuskoj. Vrijeme će tada obavezno provoditi i kod Antinih roditelja Luce i Ante Sekulića, koji s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će ponovno vidjeti unučicu Elenu.

Djevojčicu je mlada mama Anita rodila 28. kolovoza u Lyonu, a suprugom nogometaša Dejana postala je dva mjeseca ranije, u Zagrebu.

Napisala: Jadranka Tomić
Foto: arhiv Storyja

Zbog zlostavljanja Dejan Lovren ugasio Instagram profil

Preporučujemo