Rijetke su danas one zaposlene žene kojima obaveze prestaju čim završi njihovo radno vrijeme. Stvarnost u većini slučajeva izgleda tako da im se dan produlji do unedogled i da ih nakon posla čeka obavljanje još bezbroj sitnica. A samo si sretnice ili pak one dobro organizirane, uspiju priuštiti pola sata mira za prvu ranojutarnju kavicu. Jer sve nadalje, uključujući i spremanje za odlazak na posao, za većinu je uglavnom čisti stres. Upravo zato je važno znati spremiti se brzo, ali i složiti funkcionalan stajling koji može dobro izgledati u svim prigodama. Na četiri primjera pokazat ćemo vam kako jedan stajling s promjenom samo jednog komada možete učiniti nosivim tijekom čitavoga dana - onda kada trebate biti pomno dotjerani za poslovni sastanak  i onda kada jurite djetetu na roditeljski sastanak ili pak u kino s prijateljicom. S tim da u međuvremenu nećete trebate žuriti kući kako biste se presvukli. Dovoljno je samo promjeniti obuću i imati sasvim drugačiji look. Uostalom, tko još u autu ne nosi rezervni par? Preporuka: uz omiljeni par salonki ili čizama s visokim potpeticama, poželjno je imati i par tenisica. Naš favorit u posljednje su vrijeme nove Reebokice Club C  85 Melted Metal, koje je moguće odlično kombinirati uz sve one komade uz koje bi mnoge žene na prvu obule upravo elegantne cipele. Riječ je o ekskluzivnoj i limitiranoj seriji tenisica s metalik premazom koji je ove sezone apsolutno in. A baš takvi možete biti i vi. Nakon što pregledate stajlinge koje smo za vas složili, sudjelujte u našem kreativnom natječaju u nastavku. 1.

Crno i crveno savršen su par, čiji sklad samo još više može upotpuniti metalizirano! Uz crveni kaput, crne culottes hlače, crnu sjajnu majicu možete nositi i crne salonke s visokim potpeticama, a još bolje ćete izgledati uz Reebok Club C 85 Melted Metal tenisice. 2.
Pletena haljina sa zlatnim gumbima odlično će izgledati i uz nove Reebok Club C 85 Melted Metal tenisice i uz gležnjače s block potpeticama. 3.
Tamno crveno, karirano i metalizirano i trendi kombinacija je složena. Kariranu suknju A kroja i midi duljine, možete nositi uz prljavo ružičaste cipele s visokim block potpeticama, ali i uz Reebok Club C 85 Melted Metal tenisice s ružičastim sjajem. 4.
Karirani sako muškog kroja i crne odrezane hlače odlično će funkcionirati i uz popularne sock boots i uz cool tenisice Club C 85 Melted Metal. Prije no što ispunite upitnik, ovdje pročitajte Pravila natječaja! Iskušajte svoju sreću, jer možda baš nove Reebokice - Club C 85 Melted Metal budu vaše! SRETNO! P. S. Reebok Club C 85 Melted Metal nosi i slavna Gigi Hadid!
J. S. Fotografije: Profimedia, Press