Ove nedjelje gledatelji imaju priliku vidjeti prvo izdanje kulinarsko zabavnog showa 'Pun p'jat' u kojem nas pobjednik prvog Celebrity MasterChefa Luka Nižetić upoznaje sa svojom novom kulinarskom avanturom.
Lukina priča o njegovom afinitetu i ljubavi prema kuhanju krenula je iz malog viškog mjesta Komiža u kojem se nalazi fun/food & wine bistro Fabrika. Luka će kroz ovaj kulinarski show pokazati kako je
za kuhanje dovoljno malo vremena, nešto namirnica, entuzijazma i puno ljubavi. Popularni pjevač ne skriva da je kuhar amater koji se trudi napraviti dobro jelo za svoje bližnje i prijatelje, a zadnje dvije godine i za svoje goste u Komiži.
U prvoj emisiji predstavit će tri jela i to tradicionalnu 'Komišku pogaču' po recepturi tete Marize, desert naziva 'Pecipala' kojeg mu je često, dok je bio mali, pripremala majka Tamara, te 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov gost, vrsni kuhar i mentor iz MasterChefa
Dino Galvagno koji će ujedno
Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara bio on amater zaljubljenik kao što je Luka ili profesionalac kao što je on sam.
Gledatelji će imati priliku, kroz izjavu nekih domaćih aktera, upoznati se s pričom o Komiži, mjestu koje su tvornice obrade ribe i srdela podigle i othranile, a bit će zanimljivo u anketi čuti što ljudi misle 'Što je pecipala?'.
Foto: Press Nove Tv
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju