DIRLJIV OPROŠTAJ: Anđelka Prpić odala počast preminuloj kolegici

Svijet poznatih potresla je još jedna smrt, a plavokosa glumica na poseban se način oprostila od kolegice

Glumicu Anđelku Prpić potpuno je slomila smrt kolegice Irene Mičijević, koja je preminula u 45. godini života nakon teške bolesti. Njoj u čast, na svojem je Instagramu objavila video kojim se, uz laganu glazbu i šumove prirode, oprostila od velike glumice koja će zauvijek ostati zapamćena po ulozi u seriji ‘Žene s Dedinja’. Uz video, mnogi fanovi, ali i Anđelkini bliski prijatelji i kolege, poručili su kako ih je gubitak kolegice šokirao uputivši samo lijepe riječi u ovom tužnom trenutku. ‘Mirno more divnoj ženi i glumici’ napisala je jedna obožavateljica u komentarima uz video, a Anđelka joj je poslala dirljive riječi: Morena najdraža, samo lagano…’Glumica Irena Mičijević živjela je i radila u Londonu, a kako srpski mediji pišu, informaciju da je preminula potvrdili su članovi njene obitelji.

Anđelka Prpić otvoreno o vlastitoj estetskoj operaciji

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Plavokosa glumica koja je javnosti posebno poznata po ulozi u seriji ‘Andrija i Anđelka’, nakon poslovnih obaveza s obitelji se uputila na otok koji mnogi s razlogom nazivaju egzotičnim. Naime, nakon što je neko vrijeme provela u Beogradu, uputila se u Grčku, a potom je posjetila i Hrvatsku. Neko vrijeme cijela se obitelj zadržala na našoj obali, a zajedno s prijateljima obitelj je otputovala na Bali. Na Instagramu se hvalila brojim znamenitostima, a objave je koristila i kako bi pokazala svoju lijepu figuru i odjevne kombinacije kojih se nijedna dama ne bi postidjela.

Kao i svake godine, glumica je dio godišnjeg odmora provela u Hrvatskoj jer je njen suprug Dario rodom iz Like pa često ističe kako joj je Hrvatska posebno draga. Što posebno voli raditi kad se ovdje uputi na odmor, za Story je izjavila: To je teško pitanje. Ovisi o tome gdje smo. Ako smo u Rovinju, ne propuštamo bakalar, ako smo u Rijeci, jedva čekamo marendu, u Senju smo kao kod kuće, a u Brinju uživamo u najljepšem vrtu naše divne tetke Anđelke. Zagreb je rezerviran za kavu vikendom.’

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on


Autor: I. P.

FOTO: Instagram

Nakon Hrvatske Anđelka Prpić s obitelji otputovala na otok bogova

Preporučujemo