U samome centru grada, u Preobraženskoj 3 na Cvjetnom trgu, na terasi kafića Story Supercaffe, brojni su poznati  došli podržati Storyjev projekt ‘Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima’! Superseniori su ti koji su ponovno podigli atmosferu u Story SuperCaffeu te uz podršku Djeda Mraza i njegovih pomoćnica Mrazica plesali na glazbene hitove DJ Saše Šoštarića i društvo plesne skupine Super bake i Maksimirske lastavice. Dobrom atmosferom i  dinamičnim plesnim pokretima posjetitelji su pokazali svima kako su godine samo broj!

supercafe advent,subota 9.12. Božićni blagdani su vrijeme za ispunjavanje želja pa je u Preobraženskoj 3 moguće ostaviti svoju najiskreniju želju u sandučić za želje. Na taj način će se pomoći da se uoči Božića najsretnijima želje i ispune, a sve uz pomoć Djeda Mraza i njegovih pomoćnica. Osim što su vrijeme dobrih želja, blagdani su i vrijeme darivanja pa Djedica nije mogao prisutne ostaviti praznih ruku. Dobru atmosferu i puno energije poklonio im je u obliku Kandit slatkiša. Nitko nije mogao odoljeti njegovoj bujnoj bradi i crvenoj kapici pa su se mnogi slikali s Djedom i tako zabilježili ovu adventsku uspomenu zauvijek.
Ovaj je projekt nastavak prošlogodišnjeg uspješnog projekta Adria Medije ‘Poklon s pričom’ pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a u njemu i ove godine sudjeluju brojne osobe iz javnog života te građani Republike Hrvatske. Svi oni svoje su poklone – ručno izrađene kuglice za bor – darovali Superseniorima. Kuglice su, naime, izložene tijekom Adventa, a moći će se i zamijeniti za donaciju, čiji cijeli iznos ide Zakladi Zajednički put – za različite modele pomoći i rada sa starijim osobama. Autor: A.S. Foto: Ivana Kaurloto i Josip Regović