Djevojka Brune Kovačevića iznenadila svojim izgledom

Bruno i Matea već su nekoliko godina u vezi, a atraktivna brineta navikla nas je na izazovne modne kombinacije

Matea Franić, dugogodišnja djevojka Brune Kovačevića, v.d. urednika Prvog programa HTV-a, sve je iznenadila modnom kombinacijom na jučerašnjem predstavljanju jesenske programske sheme Hrvatske televizija.

KRAH BRAKA Ni Ines Katić nije demantirala razvod...

Naime, atraktivna brineta navikla je javnost da se na društvenim događanjima uglavnom pojavljuje u izrazito seksepilnim odjevnim kombinacijama, ne skrivajući tjelesne atribute kojima raspolaže.

No sinoć se pojavila ‘zakopčana do grla’ – u uskoj smeđoj haljini s visokim ovratnikom, premda je i takva haljina otkrivala njezinu vitku liniju.

Inače, Bruno i Matea već su nekoliko godina u vezi, a upoznali su se navodno preko Mile Horvat, čija je Matea prijateljica. Fotoreporteri Storyja snimili su ih zajedno još na Bajaginu koncertu u Zagrebu 2013. godine, no tada je Bruno za naš časopis rekao kako se slučajno našao u društvu Zagrepčanke jer je prijateljica Mile Horvat s kojom je došao na koncert.

Nekadašnji urednik na Sprotskom programu HTV-a o svom privatnom životu nerado javno govori pa je i njegove prijatelje 2010. godine iznenadila vijest da se nakon 14 godina zajedničkog života razvodi od supruge Zrinke. Svoju je sad već bivšu suprugu upoznao 1994. na predstavljanju jednog časopisa i već pri prvom susretu nisu se odvajali jedno od drugoga. Da je Zrinka ona prava, Bruno je shvatio odmah pa ju je zaprosio nakon samo 12 dana poznanstva. Par je u braku dobio sina Reja.

N. P.
Fotografije Robert Gašpert

STYLING O KOJEM SU SVI PRIČALI Matea Franić i Bruno Kovačević kao modni blizanci

Preporučujemo