Dođite na jubilarni, 20. Sensa vikend u Rogašku Slatinu

Došli smo već do 20. vikenda i toliko narasli da smo prerasli granice! Prvi Sensa vikend koji se održava izvan Hrvatske sigurno će biti poseban i zbog čarobnog mjesta koje nas je ugostilo i zbog nekih novih predavača, a osobito zbog teme - Pokrenite pozitivne promjene

Od 10. do 12. studenoga 2017. u ATLANTIDA BOUTIQUE HOTELU***** u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, dođite s nama pokrenuti ono najbolje u sebi… Više informacija saznajte u nastavku teksta, a prijave i rezervacije potražite na www.vikendplaner.info

Sensa vikend – tri dana pozitivne energije

Što su pripremili predavači za 20. Sensa vikend

Učiteljica joge Senka Ljubić pobrinut će se da polaznici otpuste grč svakodnevice. Prvog dana Sensa vikenda vodit će jogu nidru ili jogijski san. Tehnika je to dubokoga svjesnog opuštanja koja polaznike vodi na putovanje kroz tijelo, osjete i najdublje želje srca te otpušta stres i tako omogućava zacjeljivanje emotivnih povreda.

U jutarnjim terminima vikenda polaznike čekaju setovi asana chakra flow i chandra slow. Asane prvog sata osmišljene su da osvježe energetski sustav i podignu energiju od korijenske do krunske čakre, što donosi sklad i snaženje energije. Chandra slow sat je laganijeg tempa u kojem su naglašeni pretkloni i otvaranje kukova iz sjedećih položaja, što dubinski obnavlja tijelo i um.


Sensin suradnik Mirko Vragović svoje će predavanje posvetiti razlozima naše neodlučnosti i manjku proaktivnosti kada je riječ o zdravim odlukama, odnosima i poslovnom životu. Odugovlačenje u životu ne drži nas u mjestu, ono nas vuče prema dolje. Kako krenuti naprijed i na tom se putu zadržati, naučit ćete na Mirkovu predavanju i vođenim satovima relaksacije.

Profesorica Andrea Vidmar, NLP savjetnica, mental/wingwave/magic words coach te instruktorica theta healinga, održat će dvije radionice. Na prvoj će polaznike uputiti u koristi kreativne vizualizacije, tehnike kojom koristimo svoju maštu da bismo kreirali ono što želimo postići u životu. Na toj radionici polaznici će imati priliku saznati nešto više o kreativnim vizualizacijama, čemu služe, kako ih svakodnevno koristiti svjesno i u svoju korist. Na radionici Manifestiranje želja polaznici će naučiti što pokreće njihove želje, što stoji na putu njihova ispunjenja te kako ih uistinu realizirati.


Dubravka Fazlić, life coach prema NLP i wingwave metodama, održat će radionicu “Što to hraniš? – Smršavite prepoznavajući svoje emocije”. Prepoznavanjem emocija koje se kriju u nama kada žudimo za određenom hranom dolazimo do uzroka problema s tjelesnom masom. Emocije su naše kočnice i pokretači, a kada razumijemo razliku između tjelesne i emocionalne gladi, možemo glad prepoznati, obuzdati, razumjeti i premostiti.

Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukić polaznicima će putem vođene meditacije, vibracija gonga i zvučnih zdjela pružiti iskustvo unutarnje tišine i povezanosti s višim “ja”. Ova terapija pomaže razumijevanju vlastite svrhe i rađanju kreativnih ideja.

PROGRAM 20. Sensa vikenda PETAK
CHECK IN:
od 13.00 sati
17:30 – 19:00
RELAKSACIJA
Mirko Vragović
19:00 – 21:00
VEČERA
21:00
JOGA NIDRA
Senka Ljubić

SUBOTA
7:00 – 8:00
DORUČAK
8:00 – 9:30
JOGA CHAKRA FLOW
Senka Ljubić
10:30 – 12:00
KREATIVNA VIZUALIZACIJA
Andrea Vidmar
12:00 – 14:00
RUČAK
14:00 – 17:00
Slobodno vrijeme ili izlet
17:00 – 18:30
EMOCIJE I MRŠAVLJENJE
Dubravka Fazlić
19:00 – 21:00
VEČERA
21:00 – 22:00
GONG TERAPIJA
Svetlana Vukić

NEDJELJA
7:00 – 8:00
DORUČAK

8:00 – 9:30
JOGA CHANDRA SLOW
Senka Ljubić

10:30 – 12:00
MANIFESTACIJA ŽELJA
Andrea Vidmar

12:00 – 13:30
RUČAK
14:00 – 15:30
RELAKSACIJA
Mirko Vragović
CHECK OUT:
Do 16.00 sati

NAPOMENA: Zadržavamo pravo promjene termina

Vrijeme obroka navedeno u rasporedu 20. Sensa vikenda je prilagođeno predavanjima. S obzirom na to da su sva predavanja fakultativna, ako polaznik odluči preskočiti neko predavanje, slobodno može jesti u terminima koji su redoviti u hotelu.
Više informacija, prijave i rezervacije potražite na www.vikendplaner.info

Dođite na 16. Sensa vikend u Makarsku

Preporučujemo