Pored dizajnerskih kolekcija namještaja, višenamjenskih garnitura za sjedenje, atraktivnih kuhinja, spavačih I dječjih soba na raspologanju su I Meblo trade savjetnici za uređenje interijera za izradu projekata uređenja interijera i stručni savjet. Meblo Trade ortopedski madraci sinonim su za dobar san i maksimalnu udobnost tijekom noći, prateći najnovija otkrića na polju spavanja stvorili smo ortopedske madrace koji će pružiti savršenu potporu Vašim leđima i vratnoj kralježnici.

Madraci od memorijske, poliuretanske ili hladno-lijevane pjene, s džepićastim ili bonell oprugama, sa skidivim antialergijskim navlakama osigurat će Vam najudobniji san i odmor. U prosincu je u tijeku akcija madrac + gratis podnica, posteljina i anatomski jastuk, ta akcija madraci 1+1 gratis ! Iskoritite priliku za kupnju kompleta za zadravo spavanje po najpovoljnijim uvijetima.
Uz najpovoljniju kupnju osigurana je dostava i montaža na željenu adresu, kompletan servis uz naknadnu provjeru zadovoljstva klijenata. Uz blagdanske popuste na raspologanju je mogućnost otplate na 12 rata bez kamata.
Posjetite Meblo Trade salone i webshop i odaberite svoj bladanski pokon! Više nawww.meblo.hr. Foto: Promo