Kada su potrebe njihove djece u pitanju, ove majke s ponosom će učiniti sve da ih zadovolje. Simpatična glumica Mirna Medaković Stepinac pohvalila se kako je uvijek spremna podojiti svoje preslatke blizanke, bez obzira na to gdje se nalazila. Kako je teško to činiti s dva djeteta odjednom, pridružio im se i djed malenih beba koji je čuvao jednu od sestara dok je druga uživala u obroku u Mirninom naručju.

Ipak, glumica nije bila jedina koja je svoju djecu dojila na klupi. U tome su joj se pridružile i kolegice Petra Kurtela te Vanda Winter, a sve to Mirna je podijelila s obožavateljima na Instagram profilu uz hashtag #dojenjejezakon. 'Radili smo jednu reportažu o nošenju djece i tu smo se našle sve tri. Kako smo bile s bebama, one su bile gladne pa smo odlučile sjesti na klupu u blizini i podojiti ih', otkrila je Mirna za Story.hr. Ispod fotografije od pratitelja je dobila samo komentare pohvale i podrške.
Prisjetimo se, Mirna je postala majka Zore i Kaje prije pola godine, a ona i suprug Hrvoje Stepinac presretni su u ulozi roditelja. Ljeto su proveli uživajući u obiteljskim radostima, a čak su svoje bebe poveli na njihovo prvo ljetovanje u Primošten. Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr