DOKAZANO JE Evo s kakvim je frajerima užitak najveći

Ah, da, svako malo netko izmisli 'toplu vodu' kad je seks u pitanju... a upravo su stigli rezultati još jednog istraživanja koje su proveli znanstvenici sa Sveučilišta Albany

Znanstvenici sa Sveučilišta Albany pitali su tako grupu žena u heteroseksualnim vezama o svojim partnerima i orgazmima, odnosno o tome koliko su njihovi partneri sposobni dovesti ih do vrhunca. Cilj je bio istražiti što to mora krasiti muškarca koji ženu lakše (češće, žešće) dovodi do orgazma.

Ono što je ovo zanstveno istraživanje pokazalo može se svesti na tri osobine, dakle, veće su šanse da ćete vrištati od užitka ako je on samopouzdan, bogat i ima široka ramena. Tu je najintrigantniji dio svakako činjenica da on mora biti – bogat!?! Zašto je tome u našem društvu tako (kad već tako tvrde znanstvenici), mogao bi svatko porazmisliti za sebe.

Intenzitet orgazama ovisi i o tome koliko ih taj muškarac fizički privlači, koliko se puta tjedno seksaju i s koliko ocjenjuju svoje seksualno zadovoljstvo, a i njegova duhovitost je na visokom mjestu poželjnih osobina.

Foto: Profimedia

 

Preporučujemo