Glumica Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nasmiješeno pozira na biciklu, što nije neuobičajeno za ovu ljubiteljicu sporta i sportskih aktivnosti, ali odabir stylinga za tu aktivnost svima je zapeo za oko. Naime, glumica je odjenula trendi crveni kombinezon s volanima i - štikle!

U opisu fotografije napisala je: "Vrag vozi bicikl, bez obzira na Prada cipele", čime je svima dala do znanja da na sebi ima dizajnerske štikle s potpisom talijanske modne kuće Prada, čija se cijena kreće od 2.500 kuna na više. U istoj kombinaciji na kojoj je viđena u gradu, naša poznata plavuša pojavila se te večeri i na promociji knjige Josipe Pavičić Berardini.
Domaća glumica na biciklu u dizajnerskim štiklama
Story 
Domaća glumica na biciklu u dizajnerskim štiklama
Story 
Ovo nije prvi put da Eciju vidimo na biciklu. U nedavnom intervjuu za magazin Story izjavila je kako je u biciklu pronašla idealno prijevozno sredstvo za manevriranje zagrebačkim ulicama. "Odrasla sam u Splitu, gdje je brdovito i puno manje smo se vozili, a kada sam došla u Zagreb na studij glume i vidjela tu nepreglednu ravnicu, počela sam voziti bicikl. Volim ga jer živim u centru, gdje je teško pronaći parkirno mjesto. Bicikl mi je najpraktičnije sredstvo: ekološko je, puno brže za kretanje, zdravo je, a uz sve to jako se volim voziti" – rekla je glumica. Autor: B.P. Foto: Instagram, Pixsell