Glumica Ankica Dobrić koja se borila s karcinomom dojke, sada se napokon izliječila i osjeća se dobro.  Ivica Skoko, domaći dizajner i Ankičin vrlo blizak prijatelj s njom je provodio najgore dane njezine borbe s bolešću. 'Ankica je odradila kemoterapiju i izlječila se. Jako je dobro i sve je prošlo u redu', rekao je dizajner za Story.hr. Domaći dizajner organizirao je humanitarnu reviju u kojoj su mu se priključile brojne poznate osobe, a sve to kako bi pružili podršku i pomogli oboljelima od zloćudne bolesti.

Javnost je u svibnju šokirala vijest o glumičinoj teškoj bolesti. Kako je uvijek vedra i nasmijana, dobro je prikrivala svoju bolest i nitko nije mogao naslutiti što joj se događa. Kada je Ankici je bila potrebna financijska pomoć za liječenje, njezine kolege organizirale su se i obratile se javnosti za pomoć u prikupljanju sredstava. Veliku podršku glumici pružala je i kolegica Josipa Pavičić-Berardini koja je i sama vodila bitku s rakom dojke.
Glumica iza sebe broji razne kazališne i televizijske uloge. Najviše su ju proslavile uloge u serijama 'Larin izbor', 'Ne daj se, Nina' te 'Naša mala klinika'. Također, Ankica je od 1990. godine članica ansambla Gavelle, a u njenoj borbi protiv opake bolesti podržali su je upravo i kolege iz tog kazališta. U svibnju su organizirali humanitarnu akciju i građane pozvali da sepriključe u humanitarnu akcijui pomognu prikupiti sredstva liječenje glumice. O kakvoj je bolesti riječ za sada nije poznato. Autor: A.S. Foto: Pixell, arhiva Story.hr